Samsung Galaxy Xcover 7: un telefon accesibil și robust

261
Galaxy Xcover 7
Sursa foto: androidheadlines.com

De mai mult timp este în știri și viitorul telefon robust Samsung Galaxy Xcover 7. În luna decembrie a anului trecut am aflat că prețul acestui telefon va fi de sub 400 de euro în Europa. Avem acum un preț mai precis pentru viitorul dispozitiv robust. Dispozitivul se va vinde cu amănuntul cu 379 euro în regiune. Totuși, încă lipsește o dată de lansare.

Acum avem noi date despre acest telefon, via Androidheadlines. Galaxy Xcover 7 este următorul smartphone Android robust al Samsung. Deși urmează lui Galaxy Xcover 6 Pro din 2022, noul dispozitiv este mai degrabă o continuare a Galaxy Xcover 5 din 2021. După cum sugerează „Pro-ul” din terminație, modelul 2022 a fost o ofertă premium. A fost lansat în Europa cu un preț de 599 de euro. Modelul din 2021, pe de altă parte, a debutat cu un preț de 289€. Conform acestor noi informații, Galaxy XCover 7 cu 6GB RAM și 128GB spațiu de stocare va costa 379,90 euro.

Samsung ar putea lansa pe Galaxy Xcover 7 alături de tableta Galaxy Tab Active 5. Acesta din urmă este următoarea tabletă Android robustă a companiei. De asemenea, va fi o ofertă accesibilă, succedând Galaxy Tab Active 3 din 2020 și nu Galaxy Tab Active 4 Pro din 2022. Tableta va fi disponibilă în versiunile Wi-Fi și 5G. Ne așteptăm ca firma coreeană să dezvăluie dispozitivele în următoarele câteva luni.

Cu un preț sub 400 de euro, viitorul telefon Xcover este o ofertă accesibilă de la Samsung. Desigur, primești și un set modest de specificații. Scurgerile au dezvăluit că Galaxy Xcover 7 (număr de model SM-G556B) va avea un ecran de 6,6 inch (16,76 cm) cu o rezoluție FHD+. Mai multe detalii nu sunt disponibile, dar ne așteptăm să fie un ecran LCD cu o rată de reîmprospătare de 120Hz și protecție Corning Gorilla Glass Victus+.

Corning a fost prima companie care a produs în masă becuri! În 1879, Thomas Edison a cerut companiei Corning să producă sticlă pentru becuri, pentru noua lui lampă incandescentă. În anii următori, compania a schimbat iluminatul pentru totdeauna.

Se zvonește că Samsung va livra dispozitivul cu procesorul MediaTek Dimensity 6100+. Acest cipset are o viteză maximă de ceas de 2,2 GHz, deci nu este cel mai performant. Cu toate acestea, vine cu un modem 5G integrat. Nu este clar dacă Galaxy Xcover 7 va avea mai multe opțiuni de stocare, dar modelul de bază va veni cu 6GB RAM și 128GB stocare. Prețul menționat mai sus este pentru această variantă.

Scurgerile anterioare au sugerat și o baterie de 3.950 mAh pentru Galaxy Xcover 7, pentru care Samsung va oferi încărcare de 25W. Chiar și modelele sale emblematice au încărcare de 25W (Samsung Galaxy S23 sau Galaxy S24). Alte specificații scurse includ NFC, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.3 și Android 14. Deoarece este un telefon robust, așteptăm o carcasă solidă, cu rezistență IP68 la apă și praf și rezistență la căderi pe beton.