Tableta robusă Galaxy Tab Active 5 Pro certificată de FCC

221
Galaxy Tab Active 5 Pro
Sursă foto: SamMobile

Succesorul tabletei Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro este foarte aproape. Două variante Samsung Galaxy Tab Active 5 Pro (5G și Wi-Fi) au obținut certificarea FCC. Cu această ocazie am aflat opțiunea de stocare, faptul că va avea suport pentru S-Pen și tipul de încărcare.

Samsung Galaxy Tab Active 5 Pro, în variante 5G și Wi-Fi, a fost certificată de Federal Communications Commission (FCC). Certificarea agenției americane indică de obicei o lansare iminentă. Conform documentelor publicate de FCC, viitoarea tabletă va avea 128GB de stocare internă, suport S-Pen și încărcare de 15W, potrivit MySmartPrice. De asemenea, deși nu este foarte clar din fotografii, tableta pare să vină în opțiuni de culoare gri sau negru.

Samsung se pregătește să dezvăluie cea mai recentă tabletă Tab Active 5 Pro. Acesta va urma tabletei Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro, lansată în octombrie anul trecut. Recent, bateria de 10.000 mAh care este de așteptat să alimenteze viitoarea tabletă robustă Samsung a apărut pe SafetyKorea.

Conform site-ului FCC, Samsung Galaxy Tab Active 5 va avea numerele de model SM-X300 și SM-X306B pentru versiunile Wi-Fi și respectiv 5G. De asemenea, FCC a dezvăluit că dispozitivul va avea 128 GB de stocare și suport pentru carduri Micro-SD pentru extinderea stocării.

Sursă foto: MySmartPrice

S Pen-ul care însoțește Galaxy Tab Active 5 Pro poartă numărul de model EJ-PT870. Tableta dispune și de Wi-Fi 6, similar cu predecesorul său. Deoarece este o tabletă robustă, ar putea avea un rating IP68 pentru rezistență la praf și apă și un design conform standardului militar american MIL-STD-810G pentru rezistență la șocuri. Este probabil făcută pentru oameni care lucrează în condiții extreme de mediu sau în condiții aferente acestui mediu.

Sursă foto: via MySmartprice

În afară de asta, nu avem prea multe informații despre tableta Tab Active 5. Cu toate acestea, ne așteptăm să obținem mai multe detalii în zilele următoare. Cel mai probabil viitoarea tabletă va rula pe sistemul de operare Android 14 și interfața One UI 6 din cutie.

Corning este o companie americană de sticlă și materiale conexe pentru aplicații industriale și științifice. A fost fondată în 1851 și are sediul în Corning, New York. Corning a fabricat ferestrele pentru principalele vehicule spațiale americane.

Probabil multe din specificațiile aflate pe Tab Active 4 Pro vor fi aduse de Samsung pe noua tabletă. Galaxy Tab Active 4 Pro are un LCD TFT de 10,1 inch (25,65 cm) cu rezoluția de 1920 x 1200 pixeli. Ecranul este protejat de Corning Gorilla Glass 5. La interior se află procesorul Snapdragon 778G asociat cu cipul grafic GPU Adreno 642L. Tableta este disponibilă în două opțiuni de stocare: 4GB RAM, 64GB stocare, 6GB RAM și 128GB stocare.

În ceea ce privește departamentul foto, Galaxy Tab Active 4 Pro are o singură cameră la spate de 13MP și una în față de 8MP. Tableta are și o mufă de 3,5 mm pentru căști și toți senzorii esențiali, cum ar fi accelerometru, giroscop, proximitate și busolă sunt la bord. Tableta primește curentul necesar funcționării de la o baterie de 7.600 mAh.