Galaxy Xcover 7 certificat de NBTC și FCC, lansarea este foarte aproape

174
Galaxy Xcover7 certificat de NBTC si FCC
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung Galaxy Xcover 7 cu numărul de model SM-G556B a fost depistat pe site-urile de certificare NBTC și FCC. Apariția pe site-ul de certificare FCC dezvăluie că dispozitivul va avea o baterie de 3.950 mAh și suport de încărcare de 25W. Pe de altă parte, certificarea NBTC din Thailanda confirmă numele dispozitivului.

Samsung se pregătește să lanseze smartphone-ul său robust, Galaxy Xcover 7. Telefonul a fost în prim plan-ul știrilor din ultimul timp pentru a fost certificat de Geekbench și Bluetooth SIG. Certificările National Broadcasting and Telecommunications Commission (NBTC) din Thailanda și Federal Communications Commission (FCC) duc telefonul mai aproape de lansare.

Listarea pe site-ul NBTC confirmă numele dispozitivului. În același timp, apariția pe site-ul Commisiei Federale de Comunicații din SUA oferă informații despre baterie și capacitățile de încărcare ale Galaxy Xcover 7. Pe lângă acestea am aflat că viitorul telefon Samsung va avea capaciate 5G și NFC.

National Broadcasting and Telecommunications Commission (NBTC), fondată în 2010, este o comisie responsabilă de supravegherea industriilor de telecomunicații și radiodifuziune din Thailanda, în special de reglementare a frecvențelor radio.

Din păcate, listarea pe site-urile comisiilor sus amintite nu oferă alte specificații ale dispozitivelor. Totuși, foarte important, sugerează că lansarea oficială poate avea loc în rorice moment. Apariția în baza de date Geekbench a dezvăluit că Samsung Galaxy Xcover 7 va avea un procesor MediaTek Dimensity 6100+.

Chiar dacă știm câteva lucruri despre Galaxy Xcover 7, nu știm totul. Ca de obicei în cazul telefoanelor Galaxy, noul model Samsung va avea mai multe dintre specificațiile și caracteristicile modelelor robuste precedente. În acest fel ne așteptăm, la fel ca pe Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, la un ecran de Super AMOLED de 6,6 inch (16,76 cm) cu rezoluție de 2400 x 1080 pixeli. Ecranul la modelul precedent are o rată de actualizare de 120Hz și un raport de aspect de 20: 9. Pentru protecție se află la bord Corning Gorilla Glass Victus+.

Cel mai probabil procesorul MediaTek va fi însoțit de 6GB de RAM și 128GB de stocare. Ne așteptăm ca stocarea să poată fi extinsă până la 1 TB prin intermediul unui card Micro-SD. Dacă Galaxy Xcover 6 a venit cu Android 12 și Samsung One UI 4.1, cel mai probabil Galaxy Xcover 7 va fi lansat cu Android 14 și One UI 6.0. Nu va lipsi nici certificarea pentru rezistență la praf și apă IP68 și standardul militar american MIL-STD-810H.