Galaxy XCover 7: noi specificații și prețul la telefonul robust Samsung

235
Samsung Galaxy XCover 7 pret
Sursă foto: AndroidHeadlines

Samsung se pregătește nu numai pentru lansarea seriei sale emblematice Galaxy S24, care urmează să apară luna viitoare, ci și pentru introducerea smartphone-ului său robust Galaxy XCover 7. Acum au apărut noi informații despre viitorul telefon robust Samsung, dar și prețul acestuia.

Potrivit cunoscutului Roland Quandt, Galaxy XCover 7 va avea un ecran FHD+ cu diagonala de de 6,6 inch (16,76 cm). Telefonul va avea 6GB de memorie RAM și 128GB capacitate de stocare, confirmând informațiile anterioare. Poate cel mai important, am aflat și prețul telefonului, va costa aproximativ 441 de dolari (aproximativ 400 de euro).

Dacă afirmația este exactă, dimensiunea afișajul este identic cu predecesorul său, Samsung Galaxy XCover 6 Pro. Referitor la preț, un cost de 400 de euro ar putea fi considerat rezonabil pentru un dispozitiv robust de nouă generație. Nu trebuie să uităm că telefoanele robuste au costuri de fabricație de obicei mai mari datorită durabilității și caracteristicilor îmbunătățite.

Zvonurile anterioare sugerează că telefonul va avea o baterie de 4.000 mAh, oferind o capacitate onorabilă pentru un astfel de telefon. Este de așteptat ca bateria să accepte încărcare rapidă cu fir de 25W și sigur fi detașabilă. În plus, se zvonește că telefonul are un rating IP68, ceea ce indică o rezistență ridicată la praf și capacitatea de a suporta scufundarea în apă până la 1,5 metri timp de până la 30 de minute. Nu va lipsi nici certificarea United States Military Standard MIL-STD-810G.

United States Military Standard – Standard militar al Statelor Unite (MIL-STD). MIL-STD-810G specifică condițiile de testare pentru determinarea efectelor mediului asupra echipamentelor US Air Force, US Army și US Navy.

Aventura Samsung pe piața smartphone-urilor robuste a început în 2011 odată cu lansarea Galaxy XCover original, potrivit PhoneArena. De-a lungul anilor, Samsung și-a extins gama, introducând noi modele cu caracteristici și capabilități avansate. În tandem cu smartphone-ul robust, Samsung este de așteptat să dezvăluie următoarea generație de tablete robuste. Galaxy Tab Active 5 a primit recent certificarea agenției americane FCC. Aceste dispozitive robuste de la Samsung se adresează persoanelor care lucrează în aer liber în condiții de mediu dificile.