Viitorul Galaxy Xcover Pro 2 poate fi un dispozitiv grozav de jocuri

222
Viitorul Galaxy Xcover Pro 2 poate fi un dispozitiv grozav de jocuri

Samsung lansează de obicei cel puțin un smartphone și o tabletă robuste în fiecare an. Cele mai multe astfel de dispozitive nu sunt foarte bine echipate. Cu toate acestea, anul acesta ar putea fi diferit. În acest an, compania ar putea lansa pe Galaxy Xcover Pro 2 pentru a înlocui Galaxy Xcover Pro care a fost lansat în 2020.

Un smartphone Samsung neanunțat cu numărul de model SM-G736B a fost depistat în baza de date Geekbench. Potrivit SamMobile ar putea fi lansat ca Galaxy Xcover Pro 2, în gama de telefoane robuste Samsung. Dispozitivul rulează pe sistemul de operare Android 12 (posibil cu interfața Samsung One UI 4.1). Mai interesant, folosește procesorul Snapdragon 778G, care este folosit și în Galaxy A52s 5G și Samsung Galaxy A73. Procesorul este însoțit de 6GB de memorie RAM.

Galaxy Xcover Pro 2 cu procesor Snapdragon 778G

Qualcomm Snapdragon 778G este un cip-set puternic și oferă performanțe excelente în jocuri. Datorită nucleelor ​​sale rapide Cortex-A78, GPU Adreno 642L, suportului pentru ecrane cu rată de reîmprospătare ridicată și conectivitate 5G, procesorul este ideal pentru jocuri și performanțe de zi cu zi. Mai mult, cipul este fabricat cu tehnologia 6nm de la TSMC, făcându-l un cip-set puternic și eficient energetic.

Galaxy Xcover Pro 2 poate fi o versiune reproiectată a viitorului Galaxy A73. Samsung ar putea echipa smartphone-ul cu un afișaj Super AMOLED mai mare decât precedentul model. Ne așteptăm la o configurație mai slabă a camerelor (comparativ cu Galaxy A73); un rating IP68; un design MIL-STD; o baterie de 4.000 mAh sau mai mare; o mufă pentru căști și câteva butoane fizice suplimentare.

MIL-STD – este un standard al US Army, numit adesea Military Standard. MIL-STD este utilizat pentru a ajuta la atingerea obiectivelor de standardizare de către Departamentul de Apărare al SUA – U.S. Department of Defense.

Cu seria de smartphone-uri și tablete robuste Xcover, Samsung nu păstrează un program strict de lansare. Nu este clar când Samsung va lansa pe Galaxy Xcover Pro 2, dar probabil va apărea fără mare agitație. Astfel de dispozitive Xcover sunt destinate în special companiilor. De exemplu, anul trecut Walmart din SUA a cumpărat 740.000 de Xcover Pro pentru ca angajații săi să le folosească în magazine.

Samsung Galaxy Xcover Pro 2 pare un succesor al originalului Xcover Pro din ianuarie 2020, mai degrabă decât al modelului de intrare Galaxy Xcover 5 de anul trecut. Vechiul Pro avea un Exynos 9611, nu cel mai puternic, dar totuși decent de rapid.