Reclame cu Samsung Galaxy Z Filp 4 în cele mai neașteptate locuri

221
Galaxy Z Flip 4 Sky Train Bangkok
Sursă foto: Smasung Global Newsroom

Samsung Galaxy Z Filp 4, lansat în august alături de Fold 4, este foarte bine vândut peste tot în lume. Dar, chiar și așa, Samsung îi face în continuare reclamă în cele mai neașteptate locuri. Totuși, sunt locuri cu un aflux mare de persoane, iar marketingul Samsung poate da roade în aceste locații.

Potrivit The Korea Herald, un Skytrain din Bangkok are afișat pe partea laterală cel mai nou smartphone Galaxy Z Flip 4 de la Samsung. Samsung a lansat o campanie cu Google pentru a plasa reclame exterioare create de un designer thailandez pe patru dintre trenurile Skytrains din Bangkok pe linia sa cea mai aglomerată. Reclamele la Samsung Galaxy Z Flip pe trenurile Skytrain din Bangkok vor fi afișate până în ianuarie 2023, potrivit Samsung.

Reclame cu Samsung Galaxy Z Filp 4 pe Skytrain Bangkok

Recent am scris despre marketingul creativ pentru telefoanele pliabile Samsung în toată lumea. Este vorba despre strada de lux Avenue Louise din Bruxelles și strada Operei din Antwerp din Belgia. În America de Sud la Rio de Janeiro și São Paulo, în Brazilia sau locații cunoscute din Cehia, Japonia sau Taiwan. Noile dispozitive pliabile Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 au fost prezentate în aceste locuri în adevărate spectacole.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a plasat imaginea lui Flip 4 pe Sukhumvit Line Sky Train, care circulă prin Sukhumvit, centrul orașului Bangkok, Thailanda. Zona Sukhumvit este cea mai aglomerată locație din centrul orașului Bangkok și una cu mall-uri și piețe mari, cum ar fi Piața Siam, Central World și Siam Paragon.

Skytrain Bangkok este un sistem de tranzit rapid din Bangkok, Thailanda. Rutele Skytrain au o lungime de ~68 de kilometri și rulează pe piloni. Stațiile sistemului sunt ridicate și construite pe trei niveluri. Trenurile sunt furnizate de Siemens.

Această campanie Samsung este desfășurată în colaborare cu Google. În acest fel diverse imagini cu Samsung Galaxy Z Flip 4 și mai multe dintre aplicațiile iconice Google sunt plasate în interiorul și exteriorul trenului Skytrain din Bangkok.