Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 acceptă streaming HDR10 pe Netflix

300
Galaxy Z Fold 4 si Galaxy Z Flip 4 accepta streaming HDR10 Netflix
Sursa foto: androidheadlines.com

Telefoanele pliabile Samsung Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 acceptă oficial streaming HD și HDR10 pe Netflix. Cel mai mare serviciu de streaming a confirmat că noile pliabile Samsung pot reda conținut la cea mai înaltă calitate și le-a adăugat la lista sa de compatibilitate. Și Samsung Galaxy A73 5G este pe listă, poate transmite și el conținut Netflix în HDR10.

Alături de acestea trei, Netflix a adăugat multe smartphone-uri Samsung recent lansate pe lista sa de compatibilitate. Mai sunt acolo Galaxy A04, Galaxy A04s, Galaxy A13, Galaxy A23, Galaxy A23 5G, Galaxy A33 5G, Galax A53 5G, Galaxy XCover 6 Pro și mai multe modele din seria Galaxy F și Galaxy M. Conform AndroidHeadlines, cestea sunt însă limitate la streaming HD. Puteți găsi lista completă de smartphone-uri și tablete care acceptă oficial conținut HD și HDR10 pe Netflix aici.

Linkurile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy Z Fold 4 și Flip 4 acceptă streaming HDR10 pe Netflix

Rețineți că Netflix nu adaugă nimic și nu face nicio modificare asupra acestor dispozitive. Compania evaluează pur și simplu dacă dispozitivele sunt capabile să transmită conținut HD sau HDR10 pe platformă și, în consecință, le adaugă la lista de compatibilitate. Acest lucru oferă potențialilor cumpărători o idee despre ceea ce obțin în ceea ce privește streamingul atunci când cumpără un nou dispozitiv mobil. Netflix actualizează în mod regulat lista și adăuga dispozitive noi. Toate smartphone-urile Samsung menționate mai sus au fost lansate în ultimele luni.

Desigur, trebuie să aveți un abonament Netflix adecvat pentru a transmite conținut în HD sau HDR10. Cu Fold 4 și Flip 4, care acceptă streaming HDR10 pe Netflix, nu înseamnă că puteți transmite conținut la cea mai înaltă calitate fără a avea un abonament care oferă streaming Ultra HD. De asemenea, aveți nevoie de internet de mare viteză. Netflix recomandând o viteză minimă de 15 megabiți pe secundă. Nu în ultimul rând, trebuie să setați calitatea streamingului la Înaltă în setările aplicației Netflix. Totuși, acest lucru este recomandat numai dacă aveți un plan de date nelimitat.

Netflix este o companie americană, cu sediul central în Los Gatos, California, fondată în 1997. Netflix a avut un profit operațional de 5,1 miliarde USD în 2021, cu o creștere de 85% față de 2021. Netflix avea 221,64 milioane de abonați în iulie 2022.

Samsung a lansat luna trecută Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Ambele dispozitive pliabile au afișaje Dynamic AMOLED 2X certificate HDR10+, cu o rată de reîmprospătare de 120Hz și o luminozitate maximă de 1200 niți. Primul are un ecran pliabil de 7,6 inch, iar cel de-al doilea are un ecran de 6,7 inch. Între timp, Galaxy A73 5G are un ecran Super AMOLED+ de 6,7 inch (17,02 cm) cu rata de 120Hz.