Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

551
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia anul viitor. Fanii Samsung și în particular ai acestui model au deja o listă lungă de dorințe privind caracteristicile pe care vor să vadă pe noul model. Bineînțeles, așteptările sunt mari pentru Galaxy Z Flip 2 având în vedere că modelul 5G lansat în toamnă a venit deja cu un alt procesor.

Nu se știu prea multe despre următorul smartphone pliabil Samsung. Un zvon a apărut ieri și susține că ecranul lui Flip 2 va fi compatibil cu rata de reîmprospătare de 120Hz. Aceasta ar fi o îmbunătățire semnificativă față de originalul Galaxy Z Flip. Acest lucru era oarecum de așteptat din partea companiei. Modelul original Flip are un afișaj cu o viteză de 60Hz, mai standard.

Ecranul lui Galaxy Z Flip 2 cu o rată de reîmprospătare de 120Hz

Samsung a creat deja afișaje pliabile cu suport pentru rata de reîmprospătare de 120Hz. Samsung Galaxy Z Fold 2 are displayul intern cu o rată de actualizare de 120Hz. Credem că este în același timp un blestem dar și o binecuvântarea, bineînțeles prin prisma consumului bateriei. Ecranul extern pe Galaxy Z Fold 2 are o rată de refresh de 60Hz. Vă reamintim că ecranul intern aflat pe Z Fold 2 este al doilea ecran Ultra-Thin Glass al companiei, o tehnologie care a fost introdusă odată cu originalul Samsung Galaxy Z Flip.

Deci, în multe privințe, acesta este probabil unul dintre cele mai sigure zvonuri despre Flip 2. Chiar și Ice Universe – @UniverseIce a postat despre acest lucru pe site-ul Weibo, conform SamMobile. Nu este o afirmație extraordinară și nici nu este imposibil ca Samsung să o ofere un astfel de ecran la prețul mai mic a lui Galaxy Z Flip 2. Referitor la nume, viitorul model Flip poate fi numit Galaxy Z Flip 3. Este posibil ca Samsung să ia în considerare pe Galaxy Z Flip 5G ca fiind Flip 2.

Rata de actualizare a ecranului arată cât de des un ecran actualizează numărul de imagini afișate pe secundă. Un ecran cu o rată de actualizare ridicată înseamnă că numărul de cadre afișate în fiecare secundă este mare. Cu cât frecvența este mai mare, cu atât o secvență este mai fluidă.

Galaxy Z Flip 2 nu va fi lansat la Galaxy Unpacked cu seria Galaxy S21

Acestea fiind spuse, panoul de 120Hz al dispozitivului va fi un upgrade semnificativ în ceea ce privește afișajul. În afară de aceasta, tipsterul a menționat și cadrele mai înguste pe a doua iterație a dispozitivului pliabil cu clapetă. Ramele mai subțiri sunt întotdeauna apreciate și bine primite de fani.

În cele din urmă, sursa menționează că următorul Galaxy Z Flip va fi mai ieftin. Dacă acest lucru se dovedește a fi adevărat, va face mulți fani Samsung fericiți.

Samsung nu va lansa pe Galaxy Z Flip 2 la următorul său eveniment Unpacked. Aceasta va fi organizat special pentru seria Galaxy S21 și eventual alte dispozitive Samsung.