Samsung Galaxy Z Flip 2 va veni mult îmbunătățit în domeniul audio

563
Sursa Foto: SamMobile.com

Au trecut aproape nouă luni de la lansarea originalului Samsung Galaxy Z Flip. În august Samsung a lansat modelul Galaxy Z Flip 5G, cu un procesor modernizat și conectivitate 5G. Dar acesta nu a fost cu adevărat succesorul Z Flip-lui. Samsung ar putea lansa Galaxy Z Flip 2 cândva anul viitor și acesta va avea un departament audio mult mai bun.

Potrivit unui tweet criptic de la @Ricciolo1, Galaxy Z Flip 2 va avea difuzoarelor stereo, probabil reglate de AKG. Originalul Flip nu a fost dotat cu difuzoare stereo. Va fi un upgrade frumos față de difuzorul unic aflat Galaxy Z Flip și Galaxy Z Flip 5G. Dacă informațiile sunt adevărate, Flip 2 va fi în concordanță cu toate celelalte smartphone-uri Samsung high-end.

Galaxy Z Flip 2 cu ecran exterior mai mare

Din informația ajunsă la noi via Universmartphone, mai aflăm că viitorul telefon Flip va fi lansat cândva în prima jumătate a anului 2021. Samsung Galaxy Z Flip 2 este așteptat să prezinte un ecran exterior mai mare și mult mai util. Ecranul interior va fi și el îmbunătățit, va avea o rată de actualizare 120Hz.

Dacă mai adăugăm că Flip 2 va avea și trei camere la spate, atunci noul pliabil Samsung va fi la același nivel cu alte smartphone-uri emblematice. Se zvoneste, de asemenea, ca telefonul va avea o sticlă Ultra Thin Glass (UTG) de a doua generație, mai rezistentă. Așa cum se întâmplă adesea, zvonurile nu sunt din păcate verificabile până când nu există o confirmare oficială Samsung.

Sticla UTG este produsă de Dowoo Insys, o companie cu sediul în Coreea de Sud, înființată în 2010. Dowoo Insys dezvoltă folii ultra-subțiri din sticlă pentru afișaje OLED pliabile. Samsung Display este cel mai mare acționar (27%) al companiei Dowoo Insys.

Cu toate acestea, nimic nu a fost confirmat încă de Samsung. Ca întotdeauna, compania păstrează secret informațiile despre actualizările produselor până în ultimul moment. Sigur Samsung nu va oferi niciun detaliu despre Galaxy Z Flip 2, probabil până la lansare. La fel s-a întâmplat cu toate modelele lansate de Samsung, inclusiv Galaxy Z Fold 2.

Lista noastră de dorințe pentru Galaxy Z Flip 2 include o caracteristică adaptivă a ratei de reîmprospătare pentru ecranul interior; senzori mai noi ai camerei; măcar o cameră foto suplimentară; o baterie mai mare și o încărcare mai rapidă. De asemenea, am dori ca Samsung să îmbunătățească caracteristica Flex Mode și să o aducă la mai multe aplicații stoc și terțe. Dacă compania ar putea adăuga o anumită formă de rezistență la apă, ar fi, de asemenea, un mare plus.