Samsung Galaxy Z Fold 2 5G, incredibila tehnologie a viitorului

589

Samsung a lansat în septembrie un super-smartphone care a acaparat toată atenția și a furat privirile. Cu un design uimitor și performanțe de excepție Galaxy Z Fold 2 5G oferă experiențe pliabile incredibile cu noile sale tehnologii. „Călătoria noastră către următoarea generație de dispozitive mobile este plină de originalitate și inovație”, a spus la lansare TM Roh, șeful Samsung Mobile.

De câteva zile am primit acest telefon incredibil pentru review. Dacă până acum l-am văzut doar în fotografii, acum lucrăm efectiv cu el și îl testăm pentru a vedea ce poate cu adevărat în realitate. Încă din momentul deschiderii cutiei te cuprind emoțiile. Vezi și simți că ai un față un smartphone de domeniul viitorului. Ai impresia că realitatea a luat-o înaintea imaginației! Samsung, în spiritul caracteristic, s-a întrecut pe sine cu Galaxy Z Fold 2.

Cu Galaxy Z Fold 2 5G Samsung a realizat o adevărată capodoperă

Cu un design dus la un nivel de artă, smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Fold 2 va satisface toate gusturile. În timpul folosiri zilnice realizezi că ai în mână ceva nemaivăzut. Ecranul interior de 7,6 inch cu rata adaptivă de 120Hz răspunde extraordinar de bine la atingere. Jocurile sunt ceva ce nu ne-am putut imagina pe un smartphone. Multitasking fără probleme, navigarea pe internet și prin aplicații foarte ușoară. Flex Mode este incredibil.

Samsung Galaxy Z Fold 2 primit pentru teste și review prin intermediul The Practicehttps://www.instagram.com/msl_thepractice/ are conectivitate 5G. Din păcate această rețea nu este disponibilă în România decât în câteva locuri și nu am putut testa Fold-ul în rețeaua 5G. Am primit pentru teste și alte modele printre care Galaxy Note 10 și Galaxy S10 sau Galaxy Z Flip. Pur și simplu nu suportă comparație.

Dolby Atmos este o tehnologie de sunet anunțată de Dolby Laboratories în 2012. Cu Dolby Atmos se creează o experiență audio tridimensională, care te înconjoară din toate părțile. Samsung a introdus sistemul Dolby Atmos cu seria Galaxy S9.

Balamaua este ceva de neimaginat. Smartphone-ul poate fi deschis și închis foarte ușor și oprit în orice unghi. Software-ul se adaptează corespunzător și am putut viziona videoclipuri în jumătatea superioară a smartphone-ului când este deschis. Locul unde se pliază pe mijloc, în poziția deschis în timpul lucrului și vizionării videoclipurilor este aproape insesizabilă.

Galaxy Z Fold 2 are instalat Android 10 și interfața One UI 2.5. O plăcere să lucrezi cu această interfață Samsung. Trebuie să amintim neapărat și de camerele foto. Excelente! Sunetul stereo cu Dolby Atmos este de cea mai bună calitate. Ne-am îndrăgostit imediat de Galaxy Z Flip, dar Samsung Galaxy Z Fold 2 este din cu totul altă Galaxie.

Vom reveni cu un amplu review mai târziu pe iLoveSamsung.