Galaxy Z Flip 2 și Galaxy Z Fold 3 vor veni în noi culori

501
Galaxy Z Flip si Galaxy Z Fold vor veni in noi culori
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung urmează să lanseze noi smartphone-uri pliabile la sfârșitul acestui an. Vom vedea lansarea a cel puțin două modele noi – Samsung Galaxy Z Flip 2 și Samsung Galaxy Z Flip 3. Detaliile sunt puține în acest moment, dar cu siguranță mai multe informații vor apărea în perioada următoare.

Modelul Samsung Galaxy Z Flip original a fost lansat în februarie 2020, dar succesorul său nu urmează în mod clar aceeași cronologie. Se așteaptă ca Galaxy Z Fold 3 să sosească în a doua jumătate a anului, la fel ca predecesorul său.

Culorile pentru Galaxy Z Flip 2 și Galaxy Z Fold 3 au fost dezvăluite

Am scris luna trecută că următorul pliabil cu clapetă Samsung are numărul de model SM-F711. Va fi disponibil în opțiuni de stocare de 128GB și 256GB. Dispozitivul va veni cu sistemul de operare Android 11 și interfața One UI 3.5 din cutie. Samsung Galaxy Z Fold 3 poartă numărul de model SM-F926 și va veni cu cel puțin 256GB de stocare. Telefonul va rula, de asemenea, aceeași combinație de software: Android 11 și One UI 3.5.

Acum am aflat, via SamMobile, că Galaxy Z Flip 2 va fi lansat într-o mână de culori noi. Acestea includ violet deschis, verde, negru și bej. Galaxy Z Fold 3 va fi disponibil cel puțin în negru și verde, deși pot exista și opțiuni suplimentare de culoare. Deoarece ambele dispozitive sunt programate să ruleze One UI 3.5, este foarte probabil să nu ajungă înainte de a doua jumătate a acestui an. Rămâne de văzut dacă Samsung lansează ambele pliabile împreună la același eveniment.

IP – Ingress protection sau grad de protecție. Este un standard internațional ce clasifică și evaluează gradul de etanșeitate pentru diferite carcase, dispozitive și aparate, printre care smartphone-uri, tablete sau smartwatch-uri.

Posibil și un rating IP pe Fold 3 până la lansare

Recent au apărut informații că Samsung se străduiește să îmbunătățească calitatea construcției modelului Galaxy Z Fold. Viitorul Samsung Galaxy Z Fold 3 ar putea fi primul telefon pliabil al companiei care să ofere un fel de protecție împotriva apei. Nu va avea un rating IP, dar ar trebui să ofere rezistență la stropire.

Acest lucru nu va însemna că veți putea scufunda Galaxy Z Fold 3 în apă fără să riscați să-l deteriorați. Dar va crește șansele de supraviețuire ale telefonului în cazul unei stropiri cu apă. Ideea că Galaxy Z Fold 3 va avea rezistență la stropire ar putea să ne spună ceva mai mult despre construcția telefonului și s-ar putea ca balama inteligentă să fie îmbunătățită până la lansare, pentru a se califica pentru rezistența la apă. Conform informațiilor și viitorul Galaxy Z Flip 2 va fi mult mai bine dotat decât actualul Samsung Galaxy Z Flip.