Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 primesc o actualizare de stabilitate

244
Galaxy Z Flip 3 si Galaxy Z Fold 3
Sursa foto: galaxyclub.nl

Se are că Samsung este ocupat să lanseze și actualizări fără un nou patch de securitate. Cel puțin unele pliabile sunt în curs de actualizare, cu toate acestea, corecția din iulie nu este încă instalată. Atât Galaxy Z Fold 3, cât și Galaxy Z Flip 3 primesc acum o nouă actualizare de stabilitate, potrivit GalaxyClub. Patch-ul de securitate va rămâne cel din iunie – cel din iulie nu a fost încă lansat pentru cele mai noi telefoane pliabile Samsung.

Pe Samsung Galaxy Z Flip 3 o actualizare de aproximativ 280MB a fost lansată cu versiunea de firmware F711BXXU2CVF1. Samsung Galaxy Z Fold 3 va primi un pachet de actualizare de aproximativ 300MB, care conține versiunea de firmware F926BXXU1CVF1.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizare de stabilitate pentru Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3

Pe ambele dispozitive, Galaxy Z Flip 3 și Samsung Galaxy Z Fold 3, lista de modificări este scurtă și dulce. Samsung spune doar atât: „stabilitatea generală a dispozitivului dvs. a fost îmbunătățită”. Mai multe detalii lipsesc, Samsung nu a dat momentan nicio explicație în privința acestei formulări clasice. Așa că este un pic de ghicit de ce Samsung lansează această actualizare și nu pur și simplu îmbunătățește securitatea cu patch-ul din iulie 2022.

Noile actualizări ar putea elimina orice riduri care au apărut în culise după actualizările majore ale camerei care au apărut pentru ambele pliabile la începutul lunii iunie. Sigur că aceasta este doar o speculație a noastră până când compania sud-coreeană va lămuri, dacă va lămuri, ce face noua actualizare. În orice caz, destul de multe dintre aplicațiile proprii Samsung sunt actualizate.

O aplicația mobilă este un program pe calculator sau o aplicație software concepută pentru un dispozitiv mobil, un telefon, o tabletă sau smartwatch. Termenul aplicație software a fost ales în 2010 „Cuvântul anului” de către American Dialect Society.

Actualizarea de stabilitate este disponibilă de ieri pe Samsung Galaxy Z Flip 3 și Samsung Galaxy Z Fold 3 libere de rețea din mai multe țări din Europa, inclusiv în România. Veți primi automat o notificare când actualizarea este gata pentru telefon. Dar, puteți verifica și manual prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare, dacă este cumva acolo.