Concept Samsung Galaxy Z Flip 3 Adidas Sport Edition

422
Samsung Galaxy Z Flip 3 Adidas Sport Edition
Sursa Foto: letsgodigital.org

Samsung Galaxy Z Flip 3 este așteptat luna viitoare, ca succesor al telefonului Galaxy Z Flip (5G). La fel ca anul trecut, Samsung va lansa și o ediție limitată în colaborare cu compania americană Thom Browne. Aceste informații au fost confirmate și din Coreea de Sud. Acum, după o ediție Thom Browne, Louis Vuitton și Gucci, vă prezentăm și un model dedicat firmei Adidas. Este vorba despre Samsung Galaxy Z Flip 3 Adidas Sport Edition.

Colaboratorul colegilor noștri de la LetsGoDigital, designerul grafic Giuseppe Spinelli a creat o serie de randări 3D ale telefonului Galaxy Z Flip 3 Thom Browne Edition, despre care știm sigur că va fi lansat în ediție limitată. Pur pentru divertisment, Giuseppe a proiectat o ediție Z Flip 3 Louis Vuitton și una Gucci Fashion Edition. De data aceasta designerul grafic italian a creat și un model Samsung Galaxy Z Flip 3 Adidas Sport Edition.

Samsung Galaxy Z Flip 3 Adidas Sport Edition

În urmă cu două săptămâni, s-a anunțat că Adidas a intentat un proces la New York împotriva lui Thom Browne. Cauza este cele trei dungi caracteristice care sunt încorporate în siglă – desigur, aceste dungi pot fi găsite și în smartphone-ul Samsung Flip ediție limitată.

Samsung Galaxy Z Flip 3 Adidas Sport Edition creat de Giuseppe are o carcasă neagră cu trei dungi albe. Logo-ul Adidas este, de asemenea, încorporat în design – în același mod în care logo-ul Thom Browne a fost încorporat în ediția limitată originală Galaxy Z Fold 2. În parte, deoarece se referă la o schemă de culori diferită, cele două smartphone-uri cu siguranță nu arată la fel. Acolo unde ediția Thom Browne emană în principal lux și exclusivitate, ediția Adidas pare mai sportivă.

Adidas ste al doilea producător mondial de articole sportive din lume. În 1952 Adidas a achiziționat logo-ul cu 3 dungi de la compania finlandeză Karhu Sports. A plătit pentru logo două sticle de whisky și echivalentul azi a 1.600€.

Probabil, Samsung Z Flip 3 va primi pentru prima dată un rating IP. Deși telefonul pliabil nu va fi complet rezistent la apă și praf, dispozitivul va fi rezistent la apă pentru prima dată – ceea ce este, desigur, un mare plus. De asemenea, este benefic pentru cei cărora le place să-și ia smartphone-ul cu ei în timpul joggingului.

Pachetul de ediție limitată nu va consta doar din Galaxy Z Flip 3 / Galaxy Z Fold 3. La evenimentul Unpacked 2021, Samsung va anunța și ceasul inteligent Galaxy Watch 4 Classic și căștile Galaxy Buds 2. Se așteaptă ca aceste produse să aibă aceeași temă și să fie incluse și în ambalajul ediției limitate – la fel ca anul trecut. Samsung a lansat și un set wireless Galaxy Buds Pro Adidas Originals.

Procesul Adidas împotriva lui Thom Browne

Revenind la procesul actual dintre Adidas și Thom Browne, Adidas a folosit de mult trei dungi care pot fi găsite pe aproape toate produsele Adidas. Aceste trei dungi sunt, de asemenea, incluse în sigla cu emblema trifoiului. La fel ca noul logo, cele trei bare negre sunt și în conceptul Samsung Galaxy Z Flip 3 Adidas Sport Edition.

Brandul de modă Thom Browne folosește și dungi, care, potrivit lui Adidas, prezintă prea multă asemănare. În plus, Thom Browne a continuat să-și extindă gama de produse, unde inițial era doar pentru îmbrăcăminte formală și de afaceri, compania vânzând acum îmbrăcăminte și încălțăminte sport în stil sportiv, potrivit Adidas.

În rechizitoriu se menționează, de asemenea, că Adidas a purtat deja discuții cu Thom Browne în 2018, după ce acesta din urmă a depus diferite mărci comerciale pentru a-și înregistra tiparul de dungi în Europa și America – Adidas s-a opus acestui lucru. Discuțiile nu au condus ulterior la o soluție, astfel încât Adidas a decis acum să înceapă un proces.

Adidas a deschis un proces pentru a-și proteja dungile iconice, inclusiv împotriva lui Ralph Lauren, Tesla și FC Barcelona. Același FC Barcelona a încheiat un parteneriat de trei ani cu Thom Browne în 2018! Este un alt semn pentru Adidas că Thom Browne se concentrează și asupra sportivilor.

Adidas cere în procesul său ca Thom Browne să înceteze imediat să vândă îmbrăcăminte și încălțăminte cu trei dungi. Gigantul de îmbrăcăminte sportivă dorește, de asemenea, daune, inclusiv o restituire a tuturor profiturilor lui Browne din vânzarea îmbrăcămintei de sport cu trei dungi.

Telefonul pliabil în Ediție Limitată va fi lansat după Galaxy Unpacked

Thom Browne a anunțat oficial că folosește același logo și dungile asociate roșu / alb / albastru de 12 ani. Prin urmare, compania nu vede de ce Adidas face dintr-o dată o problemă. Mai mult, cele două companii ar viza un grup țintă diferit, unde Adidas face apel la sportivi, Thom Browne este în principal un brand de lux. Judecătorul va trebui să stabilească care dintre cele două are dreptate.

Cu toate acestea, până procesul se încheie, Galaxy Z Flip 3 Thom Browne va fi deja lansat oficial. Rămâne de văzut dacă acest lucru va avea consecințe în viitor.

Samsung probabil că nu va dori să se implice în acest caz. Compania a colaborat cu Adidas pentru lansarea în luna aprilie a setului Samsung Galaxy Buds Pro Adidas Originals. De asemenea, Adidas a proiectat diverse huse pentru telefon, inclusiv pentru seria Samsung Galaxy S21.

Pe 11 august 2021 Samsung va organiza un eveniment major, Galaxy Unpacked 2021, unde Z Fold 3 este așteptat pe lângă Z Flip 3. În același timp, Samsung va anunța și ceasurile inteligente Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic, precum și căștile fără fir Galaxy Buds 2.

SURSĂLetsgoDigital