Galaxy Z Flip 3 a intrat în program beta, Android 13 stabil este aproape

189
Galaxy Z Flip 3 a intrat in program beta Android 13 stabil este aproape
Sursa foto: tizenhelp.com

După seria Galaxy S22 și seria Galaxy S21, Samsung Galaxy Z Flip 3 a intrat în programul de testare One UI 5.0 beta. Lansarea a avut loc imediat după ce compania a anunțat lansarea versiuni stabile de Android 13 pentru seria Galaxy S22 în luna aceasta. Utilizatorii de Galaxy Z Flip 3 se pot alătura acum programului de testare pentru versiunea beta One UI 5.0. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a folosi orice caracteristică, de a căuta erori sau de a trimite feedback dezvoltatorilor.

Posesorii de Samsung Galaxy Z Flip care doresc să participe la program trebuie să se conecteze la aplicația Samsung Members. Aici, vor vedea bannerul oficial pentru a te alătura programului One UI 5.0 bazat pe Android 13. Trebuie să acceptați termenii și descărcați cea mai recentă versiune beta pe Flip 3.

Galaxy Z Flip 3 în program beta One UI 5.0 bazat pe Android 13

În versiunea beta One UI 5.0 Samsung a adus animație îmbunătățită, confidențialitate și securitate sporite, ecran de blocare extins, notificări și pictograme pentru aplicații. Împreună cu funcțiile Google Android 13, gigantul high-tech sud-coreean și-a introdus funcțiile proprii.

Acum, o altă veste bună pentru utilizatori este că Samsung a anunțat oficial lansarea actualizarea Android 13 și One UI 5.0. Se va lansa mai întâi pentru dispozitivele din seria Galaxy S22 în luna curentă. Mai târziu, probabil luna următoare, actualizarea va ajunge și pe alte produse emblematice Samsung. Potrivit TizenHelp, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Flip 3 pot primi Android 13 și One UI 5.0 undeva în noiembrie.

Numele noiembrie derivă din novem („nouă”, în latină), pentru că a fost a noua lună a calendarului roman. Și-a păstrat numele și când a devenit a unsprezecea lună. Caragiale spunea despre noiembrie: „Monșerii fac ce fac și se împaltonează până în călcâie”.

Conform Samsung, programul de testare beta va fi lansat în curând pentru Samsung Galaxy Z Fold 4 și seria Galaxy Note 20. Versiunea beta este disponibilă și pentru mid-rangerul Galaxy A52, așa că este posibil ca mai multe dispozitive din seria Galaxy A să intre în acest program beta.