Samsung Galaxy Z Flip 3 posibil cu viteză de încărcare rapidă de 15W

595
Samsung Galaxy Z Flip 3 posibil cu viteza de incarcare rapida de 15W
Sursa Foto: prin intermediul gsmarena.com

Bătălia pentru vitezele de încărcare rapidă s-a intensificat în ultimii ani. Sunt cazuri în care această viteză de încărcare a ajuns și la 160 de wați. Samsung a fost relativ discret în această privință, acceptând soluții de până la 25W pe telefoanele sale, cu mici excepții. Acum, remarcabilul tipster IceUniverse sugerează că viitorul Samsung Galaxy Z Flip 3 suporta doar viteze de încărcare de 15W.

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi livrat cu un încărcător 15W în cutie. Acest lucru este în conformitate cu o anterioară apariție pe site-ul agenției de certificare China Compulsory Certificate (3C) din China. Postarea de pe 3C, apărută în urmă cu aproximativ trei luni nu a fost neapărat o confirmare că telefonul în sine va fi limitat la încărcarea de 15W. Dar, acum pe măsură ce ne apropiem de Galaxy Unpacked 2021, acest lucru pare din ce în ce mai aproape de realitate.

Încărcare rapidă de 15W pe Samsung Galaxy Z Flip 3

Samsung Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 vor fi lansate oficial pe 11 august. În privința încărcării de 15W pe noul Flip, acest lucru nu a fost deocamdată confirmat oficial de Samsung. În acest fel încă ne așteptăm ca Samsung să ne facă o surpriză pe 11 august, cu o încărcare de cel puțin 25W. Dar, conform ultimelor informații de la GSMArena, Galaxy Z Flip 3 va avea o baterie de 3.300mAh cu încărcare rapidă de 15W.

Durata de viață a bateriei este considerată un punct slab la originalul Flip. Telefonul este echipat cu un ecran intern de 6,7 inch (17,02 cm) cu un raport de aspect 25:9 și rata de 60Hz. La bord este procesorul Qualcomm Snapdragon 855+ fabricat cu tehnologia de 7nm. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru Samsung Galaxy Z Flip!

Arm Cortex-X1 aduce o îmbunătățire cu 30% a performanțelor și învățare automată cu 100% mai rapidă decât Cortex-A77. Designul lui Cortex-X1 se bazează pe Cortex-A78, conform Qualcomm și este cu 22% mai rapid decât acesta.

Între timp Galaxy Z Flip 3 va avea aceleași caracteristici ale bateriei. În plus, noul Flip va avea un procesor Snapdragon 888 cu Arm Cortex-X1, mai eficient din punct de vedere al energiei și un afișaj de 120Hz. De asemenea, va avea un ecran extern mai mare, care va avea cerințe de energie mai mari.

Rămâne de văzut modul în care această combinație de hardware se va traduce în performanțe mai bune. Din ce vedem, Z Flip 3 nu pare capabil de performanțe mai bune ca durată de viață a bateriei. În acest caz, cel mai probabil vor fi unii clienți care nu vor fi mulțumiți de acest lucru. Totuși, cum am scris mai sus, încă sperăm la o încărcare rapidă de 25W.