Samsung Galaxy Z Flip 3 Louis Vuitton Limited Edition

519
Samsung Galaxy Z Flip 3 Louis Vuitton Editie limitata
Sursa Foto: letsgodigital.org

Pe 11 august, Samsung va găzdui un eveniment Galaxy Unpacked 2021, care va prezenta, printre altele, smartphone-urile pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Am scris recent că Samsung intenționează să lanseze și o ediție limitată Thom Browne a ambelor telefoane pliabile. Samsung se pare că va lansa în curând o altă ediție limitată a modelului Galaxy Z Flip 3. În loc de Thom Browne, de data aceasta dispozitivul va numit Samsung Galaxy Z Flip 3 Louis Vuitton Limited Edition.

O sursă de încredere a confirmat pentru prietenii noștri de la site-ul LetsGoDigital, că Samsung va lansa și o ediție limitată Samsung Galaxy Z Flip 3 Louis Vuitton, pe lângă ediția Thome Brown. Franța este cunoscută pentru numeroasele sale mărci de modă din cadrul segmentului de lux. Gândiți-vă, de exemplu, la Christian Dior, Cartier, Celine, Chanel și Hermès. Cu toate acestea, o marcă este cunoscută de ani de zile ca fiind cea mai de succes casă de modă din Franța: Louis Vuitton.

Astfel, Giuseppe Spinelli, alias Snoreyn, a decis să creeze un Galaxy Z Flip 3 Louis Vuitton, în stilul iconicului brand de modă francez. Aceste randări digitale sunt realizate numai în scop ilustrativ. Momentan nu avem informații sigure dacă Samsung a încheiat un parteneriat cu Louis Vuitton. Este mai mult o poveste „ce se întâmplă dacă”.

Samsung Galaxy Z Flip 3 Louis Vuitton

Louis Vuitton Malletier a fost fondat în 1854 de meșterul francez Louis Vuitton. Legendara monogramă cu literele L și V datează din 1896 și a fost proiectată de fiul fondatorului, Georges Vuitton. El a proiectat sigla în cinstea tatălui său, care murise cu patru ani mai devreme. Georges Vuitton a așezat literele pe un fundal maro închis, așa cum se folosește și astăzi.

Mulți ani mai târziu, în 1965, pânza monogramă a fost proiectată de Gaston Louis Vuitton – fiul lui Georges și nepotul lui Louis Vuitton. Pe lângă inițiale, trio-ul de flori a fost modelat pentru a da un caracter specific mărcii. Acest model distinctiv de logo este încă folosit pentru îmbrăcăminte, genți și alte accesorii. Astfel, ediția Samsung Galaxy Z Flip 3 Louis Vuitton proiectată de Giuseppe are și această monogramă distinctivă.

Șase ani consecutivi (2006–2012), Louis Vuitton a fost cel mai valoros brand de lux din lume. Marca Louis Vuitton a fost evaluată în 2020 la aproximativ 16,48 miliarde USD. Compania operează în 50 de țări, cu peste 460 de magazine în întreaga lume.

Dacă Samsung a decis într-adevăr să se asocieze cu un brand francez pentru a-și forma următoarele dispozitive în ediție limitată, atunci va fi ales, fără îndoială, un brand de lux pentru acest lucru – la fel cum Thom Browne este cunoscut ca un brand de lux. În acest sens, Louis Vuitton ar fi o opțiune foarte bună.

Și alte companii au colaborat cu mărci celebre de modă

Cu toate acestea, Louis Vuitton și-a găsit deja un partener în Royole. Acest producător chinez a fost primul din lume care a prezentat un smartphone pliabil – Royole Flexpai a fost introdus cu patru luni înainte de Samsung Galaxy Fold. Louis Vuitton a lansat de atunci mai multe genți de lux și această colecție poartă numele de „Canvas of the Future”.

În ceea ce ne privește, este mult mai probabil o colaborare în continuare între Samsung și Thom Browne pentru Z Flip 3 și Z Fold 3. Mărcile de acest calibru intră adesea într-o colaborare de câțiva ani. De exemplu, gândiți-vă la Apple și Hermès. LG a lucrat mult timp cu firma Prada, iar Google și-a găsit un partener în Yves Saint Laurent. Samsung a lucrat de-a lungul anilor cu mai mulți producători de modă și frumusețe, inclusiv Hugo Boss și Giorgio Armani. Aceste colaborări au fost cu ani în urmă – pentru tipuri complet diferite de telefoane mobile.

Galaxy Z Flip 3 va urma lui Z Flip, iar Fold 3 va fi succesorul Samsung Galaxy Z Fold 2. Samsung a anunțat o ediție Thom Browne a ambelor modele. Prin urmare, este în conformitate cu așteptările ca această cooperare să fie continuată pentru noile modele.

SURSĂLetsgoDigital