Galaxy Z Flip 3 Muzik Tiger Edition lansat de Samsung

204
Galaxy Z Flip 3 Muzik Tiger Edition lansat de Samsung
Sursa Foto: via kurdo.org

Samsung Electronics a lansat ieri o ediție specială a telefonului Galaxy Z Flip 3 Muzik Tiger Edition. Smartphone-ul se va vinde pentru o perioadă limitată de timp pe site-ul Samsung Electronics și pe alte câteva site-uri din Coreea de Sud. Ca structură internă, software și hardware, telefonul Samsung Galaxy Z Flip 3 nu a suferit modificări.

Muzik Tiger este un brand local de design de caractere ce merge pe conceptul „țintește și încurajează pentru o viață liberă în care să-ți poți părăsi slujba și să faci ce vrei”. Muzik Tiger a câștigat popularitate cu personajele sale dolofane, „sommeri”. Vinde diverse produse cu caracter, inclusiv rechizite și accesorii pentru telefoane până la ustensile de bucătărie. Personajul reprezentativ „Dongrangi” este foarte apreciat de generația MZ (atât Milleniali, cât și Generația Z).

Galaxy Z Flip 3 Muzik Tiger Edition

În septembrie 2021, Samsung în colaborare cu brandul Thom Browne a lansat Galaxy Watch 4 Classic Thom Browne Edition. În aprilie 2022, compania a lansat pe Samsung Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition. Acest model s-a vândut în cinci minute de la lansare în Coreea de Sud. Acum în urma succesului fulminant al modelului Pokemon primim telefonul Flip 3 Muzik Tiger Edition.

Pachetul Flip 3 Muzik Tiger Edition cu dedicație pentru generația MZ constă dintr-un telefon Galaxy Z Flip 3; o husă transparentă (cu două inserții Muzik Tiger); o husă cu tema Muzik Tiger; un breloc cu tema Muzik Tiger; și un mâner pop. Dacă pachetul este achiziționat de pe site-ul web Samsung Electronics, cumpărătorii vor fi eligibili pentru un plan de servicii gratuite Samsung Care+ de un an.

Samsung Care+ este un serviciu de asigurare Samsung. Prin intermediul acestuia utilizatorii au parte de protecție în afara garanției standard la cumpărare. Această asigurare include beneficii suplimentare față de garanția de bază.

Flip 3 Muzik Tiger Edition are un preț de 1.280.400 KRW (aproximativ 1.000 de euro) în Coreea de Sud. Acesta este disponibil de ieri prin magazinul online Samsung, Galaxy Campus Store, G Market și Auction.

Ne vom pregăti să oferim o experiență specială consumatorilor prin colaborarea cu diverse mărci precum „Muzik Tiger” în viitor”. A spus un oficial Samsung Electronics cu ocazia lansării, conform site-ului Kurdo.