Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition – stoc epuizat în cinci minute

343
Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition
Sursa Foto: via SamMobile.com

Am scris recent că Samsung va lansa un model Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition. Acum acest lucru s-a întâmplat, noul Flip în ediție Pokemon a fost lansat în Coreea de Sud. Conform presei sud-coreene, dispozitivul s-a vândut în câteva minute de la vânzare, mergând pe nebunia Pokemon reaprinsă din Coreea.

Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition vine într-un pachet care cuprinde telefonul; o husă transparentă cu inel; o husă din piele pentru husă Pokemon Book Cover; cinci autocolante Pokemon; un breloc Pikachu; și o paletă Pokemon și Monster Ball 3D Grip Talk. Telefonul are un preț de 1.280.000 KRW (aproximativ 1.020 USD / 956 euro). Prețul este puțin mai mare decât un model obișnuit Galaxy Z Flip 3 în Coreea de Sud.

Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition – stoc epuizat în cinci minute

Potrivit SamMobile, în 25 aprilie, data lansării, ediția Pokemon a Flip-ului s-a vândut în aproximativ 5 minute după s-a deschis pagina de achiziție Samsung.com. Samsung nu a dezvăluit numărul de unități pe care le-a vândut din noul său Galaxy Z Flip 3 în ediție limitată. Cu toate acestea, oficialii companiei au recunoscut că încă nu a decis dacă Samsung dorește să vândă această variantă a telefonului pe piețe importante precum Europa și Statele Unite.

Pe telefonul propriu-zis, veți primi și câteva tonuri de apel, teme și imagini de fundal Pokemon Edition. Pentru fanii îndrăgostiți de Pokemon din Coreea de Sud, acesta va fi un obiect de colecție, poate și din această cauză a fost vândut așa de rapid. Acest smartphone este același Galaxy Z Flip 3 ca specificații și caracteristici. Doar vopselile, autocolantele, husele, imaginile de fundal și temele Pokemon îl fac deosebit. Totul este ambalat frumos într-o cutie roșie mai mare decât la modelul normal.

Guinness World Records a acordat seriei Pokémon opt recorduri în Guinness World Records: Gamer’s Edition 2008, inclusiv „Cel mai de succes serial RPG din toate timpurile” și „Serial de jocuri cu cele mai multe filme spin-off”.

Anterior, Samsung a lansat diverse dispozitive în ediție limitată, inclusiv Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition; Galaxy Z Flip 3 Marvel și Star Wars Editions; Galaxy S20+ BTS Edition; Galaxy Watch 4 Maison Kitsune; Galaxy Buds 2 Maison Kitsune; Galaxy Watch 4 Thom Browne Edition; Galaxy S6 Edge Iron Man Edition; și Galaxy S7 Edge Injustice Edition.