Samsung Galaxy Z Flip 3 arată uimitor în acest nou design

826
Samsung Galaxy Z Flip 3 arata uimitor in acest nou design
Sursa Foto: Meeco

Samsung a lansat anul trecut un excelent smartphone pliabil tip clamshell – Samsung Galaxy Z Flip. Un inedit și foarte atrăgător smarphone pliabil foarte bine primit de piață. În același timp foarte bine dotat ca specificații. A fost foarte bine vândut și o atracție irezistibilă pentru femei și tineri. În acel fel este de așteptat ca anul acesta să primim un Samsung Galaxy Z Flip 3.

Despre acesta au început deja să circule mai multe zvonuri privind îmbunătățirile aduse de Samsung. Este vorba în primul rând de o balama mai puternică și o sticlă pliabilă (UTG) mai groasă. Samsung Galaxy Z Flip 3 este de așteptat să fie unul dintre cele mai interesante telefoane de anul acesta. Acum a apărut și un design cu viitorul Flip Samsung și nu putem spune decât că arată incerdibil.

Samsung Galaxy Z Flip 3 influențat la camere de Galaxy S21

Acest design al următorului pliabil tip flip-phone de la Samsung a fost postat de utilizatorul Stellist pe forumul coreean Meeco. Conform TomsGuide via NewNow, modulul camerelor exterioare de pe Samsung Galaxy Z Flip 3 seamănă cu modulul aflat pe modelul Galaxy S21. Indiferent de unde vine inspirația, modulul foto exterior al Flip-ului arată minunat.

Influența designului de la Galaxy S21 este clară, modulul curge frumos spre lateral cu aceleași margini debordante, iar lângă el este un bliț LED. Această combinație de culori de violet și bronz este, de asemenea, una găsită pe Galaxy S21, cu numele de „Phantom Violet”. Există trei camere în aceast modul, cu unul mai mult decât la primul model de Flip.  Vedeți pe I❤️Samsung reviewul nostru pentru Flip-ul original Samsung! Dacă Samsung Galaxy Z Flip 3 se dovedește a avea trei camere, atunci va fi probabil același trio: principal / ultra-wide / teleobiectiv, aflat pe Galaxy S21 și S21+. Superb!

Violet – este culoarea de la sfârșitul spectrului vizibil de lumina, după culoarea Indigo. Numele culorii vine de la violetă. Culorile violet și purpuriu au fost asociate mult timp cu regalitatea și măreția.

De asemenea, vedem pe capac un afișaj mult mai mare decât cel aflat pe originalul Z Flip, potrivit TomsGuide. Acela a fost adecvat doar pentru a arunca rapid o privire la notificări sau pentru a fi folosit ca vizor al camerei. Acesta de acum este suficient de mare pentru a afișa un ecran normal de blocare atunci când telefonul este pliat. Zvonuri despre un ecran exterior de 3 inch (7,62 centimetri) au mai fost până acum.

Posibil patru telefoane pliabile anul acesta

Deși a trecut un an de când a fost lansat primul Galaxy Z Flip, următorul va fi lansat în primăvară. După lansarea lui Samsung Galaxy Z Flip 3 vom mai primi anul acesta, ca telefoane emblematice, pe Samsung Galaxy Z Fold 3 și un Samsung Galaxy Note 21 Ultra. Acesta din urmă posibil să încheie excelenta serie Note, telefoane puternice cu S Pen și design de excepție, după o apariție de 10 ani.

Un zvon recent a afirmat că vom primi patru pliabile anul acesta. Posibil, pe lângă cele două modele de mai sus și un Galaxy Z Fold FE (Lite) și un Galaxy Z Flip FE (Lite) mai ieftine. Dar, în egală măsură opțiunea unei variante Plus sau Ultra poate fi oferită de Samsung pentru flagship-urile sale non-folding.