Samsung Galaxy Z Flip 3 Olympic Games Edition a fost lansat în China

329
Samsung Galaxy Z Flip 3 Olympic Games Edition a fost lansat in China
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Anul trecut, Samsung a lansat Galaxy S21 Olympic Games Edition în Japonia. După cum sugerează și numele, varianta specială a telefonului a sărbătorit Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo din 2020. Acum, înainte de Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 de la Beijing, compania a lansat un Samsung Galaxy Z Flip 3 Olympic Games Edition în China.

Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 sunt programate să înceapă pe 4 februarie la Beijing. Prin urmare, pentru a comemora această ocazie, Samsung a lansat Galaxy Z Flip 3 Olympic Games Edition în China. Versiunea specială a smartphone-ului pliabil vine într-o opțiune unică de culoare „Winter Dream White”, conform GizmoChina. În general Samsung a lansat toate smartphone-uriel sale dedicate Olimpiadelor în culoarea albă.

Samsung Galaxy Z Flip 3 Olympic Games Edition

Dispozitivul păstrează finisajul dual-ton cu o bară de culoare neagră în partea de sus. În plus, cadrul și balamaua au un finisaj de culoare aurie. Există, de asemenea, numele Samsung, precum și logo-ul oficial al Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing 2022 în partea de jos a panoului din spate. În cele din urmă, telefonul este livrat cu o temă personalizată, pictograme, imagini de fundal și stil de ceas pentru ecranul de acoperire.

În ceea ce privește prețul, Samsung Galaxy Z Flip 3 Olympic Games Edition costă 7.999 ¥ (1.259 USD) în China. prețul este pentru smartphone-ul Olympic Games Edition cu varianta de 8GB RAM și 256GB stocare. Galaxy Z Flip 3 are și o variantă cu 8GB RAM și 128GB stocare. Telefonul în Ediție Olimpică este disponibil pentru precomandă și va începe să fie livrat către clienți din 15 ianuarie.

Beijing este cea mai populată capitală națională din lume cu peste 21 de milioane de locuitori. Este „capitala miliardară a lumii” cu cel mai mare număr de miliardari care trăiesc în oraș. Numele Beijing înseamnă „Capitala Nordului”.

Deocamdată, nu este clar dacă Ediția Jocurilor Olimpice va fi lansată la nivel internațional sau doar în China. Nu știm nici dacă Flip-ul Olimpic va fi oferit tuturor sportivilor care participă la olimpiada de Iarnă de la Beijing la fel cum s-a întâmplat la alte Olimpiade.

Samsung vinde, de asemenea, un combo numit „Galaxy Z Flip3 Olympic Games Edition United Set”. Acesta costă 9.948 yuan, aproximativ 1.565 USD și include smartphone-ul și un Samsung Smart Monitor M7 4K de 32 de inch.