Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 la a doua versiune One UI 4 beta

477
Galaxy Z Flip 3 si Z Fold 3 la a doua versiune One UI 4 beta
Sursa Foto: androidauthority.com

După lansarea programului One UI 4 beta pentru Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 luna trecută, compania trimite acum a doua versiune beta pentru aceste smartphone-uri pliabile. Versiunea de firmware „ZUKA” aduce o mulțime de modificări noi, inclusiv remedieri de erori.

Eroarea de conectare automată Wi-Fi pare să fi fost corectată cu această versiune beta. În plus, Samsung remediază și o eroare care ar face ca ecranul să nu fie funcțional atunci când rata de reîmprospătare este setată la 120Hz. Unele probleme cu repornirea dispozitivului și înghețarea ecranului au fost remediate de Samsung cu One UI 4 beta. Conform AndroidHeadlines, cu această versiune beta, utilizatorii de Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor găsi îmbunătățiri ale suprapunerii textului primit pe ecranul de copertă, setări GIF și noi widget-uri. Samsung remediază, de asemenea, unele erori minore în aplicațiile Samsung Health și Camera.

Programul One UI 4 beta pentru Fold 3 și Z Flip 3 disponibil în mai multe țări

În prezent, versiunea doi a One UI 4 beta este disponibilă doar Coreea, dar o lansarea mai largă ar putea începe în curând. Merită subliniat că programul One UI 4 beta este operațional și în SUA, China, Germania, India, Polonia, Marea Britanie. Samsung își menține reputația de unul dintre cei mai rapizi furnizori de actualizări de software printre producătorii de telefoane Android. Compania este pe locul doi după Google, care lansează primele actualizări software Android pentru gama sa Pixel.

Foaia de parcurs cu lansarea actualizării One UI 4.0 pentru dispozitivele Samsung a apărut ieri. În acest fel avem o idee despre la ce să ne așteptăm. Gigantul high-tech a lansat deja actualizarea stabilă la seria Galaxy S21 săptămâna aceasta. Acum știm aproximativ când vor primi actualizarea celelalte dispozitive ale sale, inclusiv tabletele.

Android 12 este a douăsprezecea versiune majoră și a 19-a versiune Android a sistemul de operare mobil Google. Android 12 stabil a fost lansat public pe primele telefoane în 19 octombrie cu modelele Google Pixel 6.

Telefoane precum Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3, Z Fold 2, Galaxy Z Flip 5G, seria Galaxy S20 și Galaxy Note 20 vor primi actualizarea în acest an. Între timp, telefoane precum Galaxy Fold 5G, Z Flip, seria Note 10, Galaxy S20 FE, seria Galaxy S10, Galaxy A52s 5G, printre altele, vor primi actualizarea în ianuarie 2022. Tabletele Galaxy Tab S7 și S7+ vor începe să vadă actualizarea o lună mai târziu.

În mod ciudat, compania nu va lansa această actualizare pe niciun dispozitiv în martie. Cu toate acestea, va relua lansarea în aprilie, mergând până în iulie. Aceasta înseamnă că dispozitive precum Galaxy A21s, Galaxy XCover5 și Galaxy M12 ar trebui să aștepte până în iulie 2022.