Galaxy Z Flip 3 a supraviețuit unui test de durabilitate și rezistență

626

Durabilitatea și rezistența este întotdeauna principalul punct de discuție când vorbim de smartphone-urilor și în special despre telefoanele pliabile. Acestea au o reputație proastă pentru că sunt mult prea fragile și acest lucru a fost adevărat pentru primele generații. Samsung tocmai a lansat Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Zack Nelson de la JerryRigEverything l-a supus pe acesta din urmă la un test de durabilitate. Se pare că Samsung aproape a rezolvat problemele de durabilitate ale telefonului pliabil.

Atât afișajul intern, cât și cel extern au fost testate. Afișajul intern a fost destul de ușor de zgâriat datorită faptului ce este din plastic. Ecranul exterior este mult mai rezistent, este din sticlă Gorilla Glass Victus. Zack a testat apoi șasiul telefonului pentru a dezvălui că totul este din aluminiu, cu excepția liniilor de antenă din plastic pentru a permite semnalului să intre.

Smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip 3 a fost apoi suspus testului de îndoire de către Zach Nelson. A fost îndoit violent înapoi pentru a vedea dacă poate suporta tensiunea. Surprinzătoare este rezistența oferită de balama la îndoirea în direcția opusă celei normale. Flip-ul a reușit să supraviețuiască. În urma testului de îndoire, Z Flip 3 a rămas ușor deformat.

Galaxy Z Flip 3 a ieșit bine din caznele la care a fost supus

Rezistența la foc a display-ul extern al Galaxy Z Flip3 este foarte bună. Rezistă până 205 secunde după aplicarea flăcării. În același timp, ecranul interior nu rezistă decât 30 de secunde la flacără, fiind realizat din material plastic.

Testul contra pătrunderii prafului atrage de obicei atenția tuturor, potrivit AndroidHeadlines. Dacă ne gândim la generația anterioară de pliabile, a fost un mic dezastru. Telefoanele pliabile anterioare se confruntau cu defecțiuni critice ale ecranului din cauza particulelor care pătrundeau sub ecran sau prin balama.

Jack Nelson, mai cunoscut sub numele de JerryRigEverything, este un YouTuber și recenzor de tehnologie american. Este faimos și popular pentru recenziile sale de smartphone-uri, ceasuri, aplicații și multe altele.

Acesta este motivul pentru care testul de praf este cea mai semnificativă secțiune a videoclipului. Zack a luat o mână de murdărie și praf și a presărat-o pe Flip-ul Samsung, în față, în spate și pe balama. Din fericire, Galaxy Z Flip 3 a reușit să supraviețuiască acestui test.

În concluzie, deși Samsung mai are de lucru la acest telefon, Galaxy Z Flip 3 a rezistat nesperat de bine la torturi. Puteți vedea mai amănunțit caznele la care a fost supus noul Flip Samsung în clipul video de mai sus.

Samsung Galaxy Z Flip 3 rulează pe Snapdragon 888 cu GPU Adreno 660. Telefonul are un maxim de 256GB de stocare și 8GB de memorie RAM. Afișajul intern este de 6,7 inch FHD+ cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Afișajul extern este Super AMOLED de 1,9 inch. Noul Flip Samsung are o cameră principală de 12MP asociată cu o cameră ultra-wide de 12MP cu un câmp vizual de 123°. Smartphone-ul pliabil are o baterie de 3.300mAh.