Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 posibilă lansare în iulie

280
Samsung Galaxy Z Flip 3 si Galaxy Z Fold 3 posibila lansare in iulie
Sursa Foto: @UniverseIce

Seriile Galaxy Note au fost lansate în mod normal în luna august sau septembrie. Cum această serie este pe cale să fie înlocuită cu seria Galaxy Z, am crezut că tot atunci vor sosi noile pliabile. Dar, conform ultimului zvon, Samsung ar putea planifica lansarea noilor sale telefoane pliabile, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, în luna iulie a acestui an. Este mult mai devreme față de când a fost lansat  Galaxy Z Fold 2, sosit în septembrie anul trecut.

Dacă Samsung face acum o schimbare către strategia sa de lansare și seria Galaxy S din ianuarie / februarie, atunci această nouă cronologie are sens. În cazul în care compania va avea două lansări majore pe an, acestea pot fi la șase luni distanță. Acest lucru înseamnă că Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 ar fi așteptate la șase luni după seria S21.

Samsung Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 vor sosi în iulie

Este încă prea devreme pentru a spune dacă această informație este adevărată. În primul rând că este prima dată când auzim acest lucru. Nu contestăm sursa care l-a publicat, este de mare încredere: GSMArena, dar și acest site a primit informația. Poate că Samsung vrea să lanseze pe Galaxy Z Flip 3 și Fold 3 în iulie, dar nu se știe niciodată dacă nu va avea întârzieri de fabricație. Cine știe, poate Samsung a descoperit totul cu dispozitive pliabile pentru a treia iterație și nu vor fi probleme. La urma urmei, experiența cu Galaxy Fold poate fi benefică.

Se așteaptă ca Fold 3 să vină cu o schimbare față de sticla UTG, poate reveni la plastic pe ecran. Afișajul lui Fold 3 va măsura 7,55 inch (19,18 centimetri) ecranul intern și 6,21 inch (15,77 cm) cel extern. O informații care interesează pe toată lumea se referă la preț: Galaxy Z Fold 3 va costa sub 2.000 euro.

GSMArena este un site fondat în 2000 cu sediul central în Sofia, Bulgaria. Este un site cu un serviciu de comparație care permite utilizatorilor să afle informații detaliate și exacte despre telefoanele mobile și caracteristicile acestora.

Ecrane mai mari pe ambele telefoane pliabile

Recent au apărut fotografii cu Samsung Galaxy Z Fold 3. Am văzut acolo că noul Fold a împrumutat caracteristici de design de la seria Galaxy S21 și seria Galaxy Note, toate rezultând un smartphone pliabil cu S Pen. Încă nu am văzut că Samsung oferă un dispozitiv pliabil care acceptă S Pen. Modelele anterioare au afișaje pliabile prea delicate și nu acceptă un stilou Samsung.

Pentru Samsung Galaxy Z Flip 3, afișajul interior poate crește la 6,7 ​​inch (17,02 cm) în diagonală. Sunt foarte multe zvonuri și despre o rată de actualizare de 120Hz. Și aici afișajul de pe capac va crește, față de smartphone-ul original Z Flip. Se zvonește, de asemenea, că va exista un model Z Flip 3 mai ieftin.