Prima fotografie oficială a lui Samsung Galaxy Z Flip 4 în Bora Purple

236
Prima redare oficiala a lui Galaxy Z Flip 4 in Bora Purple
Sursa foto: androidpolice.com

Bora Purple pare a fi noua obsesie Samsung în materie de telefoane mobile. Viitorul Samsung Galaxy Z Flip 4 va fi lansat și el în această culoare. Deci, uitați de Moto Razr, de oarece telefoane Huawei, Oppo și potențialele Pixel pliabile. Dacă doriți un telefon pliabil acum, este greu ca cineva să depășească pe Samsung. Cu atât mai mult după ce Samsung va lansa pe Galaxy Z Filp 4 și Galaxy Z Fold 4.

În timp ce seria Galaxy Z Fold de dimensiunea unei tablete primește mai multă atenție ca instrument de productivitate, gama Flip este cel mai bine vândut și apreciat telefon pliabil. Nu veți găsi niciun dispozitiv la fel de util și de purtat în geantă sau buzunar în zilele noastre. Abia așteptăm să vedem ce rafinamente aduce Galaxy Z Flip 4, dar nu trebuie să așteptăm evenimentul Galaxy Unpacked din august pentru primul nostru look oficial.

Samsung Galaxy Z Flip 4 va fi disponibil și în culoarea Bora Purple

Colegii noștri de la AndroidPolice au publicat prima redare oficială a lui Galaxy Z Flip 4 și, deși este afișat doar din lateral – pentru a ieși în evidență ca model pliabil, cuta fiind aproape invizibilă – ne oferă câteva informații despre telefon. Se pare că cele mai vechi zvonuri sunt corecte, deoarece acest dispozitiv arată destul de neschimbat în comparație cu modelul de anul trecut. Ne referim aici la amplasarea butoanelor fizice și la mecanismul balamalei.

În această lună, am avut fotografii cu Galaxy Watch 5 (standard și Pro) și căștile wireless Galaxy Buds 2 Pro. Și acum, cu primele imagini oficiale cu Flip 4 în Bora Purple, este clar că diferențele sunt în detalii. În ciuda culorii violet afișate aici, Samsung o numește Bora Purple. Nu vă gândiți că această nuanță este o reluare a modelului de anul trecut. Samsung a modificat această nuanță specială pentru a se potrivi cu viitoarea sa serie Galaxy S23.

Purple sau violet. Potrivit sondajelor de opinie din Europa și SUA, violetul este culoarea cel mai adesea asociată cu raritatea, regalitatea, magia, misterul și evlavia. Atunci când este combinat cu roz, este asociat cu erotism, feminitate și seducție.

Cea mai mare schimbare între Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Flip 3 este în departamentul foto și procesor. O privire atentă asupra telefonului dezvăluie că fiecare cameră pare să iasă peste nivelul carcasei mai mult decât la Flip 3. Deși este greu de prezis dacă aceste camere mai mari vor avea ca rezultat imagini mai bune, presupunem acest lucru. Samsung face tot posibilul pentru a îmbunătăți calitatea camerelor între generații și nu există niciun motiv să presupunem că modelul din acest an va fi diferit.