Galaxy Z Flip 4 va fi disponibil cu stocarea internă de 512GB

267
Galaxy Z Flip 4 va fi disponibil cu stocarea interna de 512GB
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung Galaxy Z Flip 3 a fost extraordinar de bine primit de piață, în mod sigur cel mai bine vândut smartphone pliabil de până acum, cu vânzări mult peste Galaxy Z Fold 3. Astfel Samsung Galaxy Z Flip 4 este unul dintre cele mai așteptate dispozitive Samsung pentru 2022. Au apărut mai multe despre specificațiile viitorului Flip Samsung, dar nu știm chiar totul despre acest model.

Acum am aflat noi detalii, via SamMobile, care confirmă în exclusivitate că Galaxy Z Flip 4 va fi disponibil cu 512GB de stocare internă. Aceasta va fi prima dată când Samsung pune pe acest telefon cu clapetă o stocare cu acest nivel de capacitate. Samsung Galaxy Z Flip 3 a fost lansat cu 128 / 256GB stocare, alături de 8GB de memorie RAM.

Samsung Galaxy Z Flip 4 cu 512GB capacitate de stocare

Nici Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 nu au venit cu slot pentru Micro-SD pentru extinderea stocării. Astfel extinderea stocării interne pare a fi o temă de bază pentru pliabilele Samsung 2022. Recent am scris despre Samsung Galaxy Z Fold 4 că va avea și o variantă cu stocare de 1TB. În mod similar și Galaxy Z Flip 4 primește un nivel de stocare mai înalt decât predecesorul.

Fanii vor saluta această schimbare și vor iubi și mai mult acest smartphone. La fel ca pe precedentele modele, Samsung nu va include probabil un slot pentru card Micro-SD pe Galaxy Z Flip 4. Deci stocarea internă este cu siguranță un element crucial, mai ales că în aceste zile capacitatea de stocare este tot mai importantă. Pe stocarea unui smartphone sunt depozitate datele, aplicațiile, fotografile, videoclipuri și fișiere, printre altele. Este foarte importantă o capcitate de stocare mare pentru că stocăm tot mai multe videoclipuri, fotografii sau date.

Fotograful Australian Peter Lik a realizat cea mai scumpă fotografie din lume. A fost realizată în 2014 într-o peșteră și se numește Fantoma – Phantom. Fotografia a fost vândută cu 6.500.000 de dolari unui colecționar anonim.

Deci, Samsung Galaxy Z Flip 4 va veni cu opțiuni de stocare de 128, 256 și 512 GB. Cel mai probabil merorie RAM de 8GB va rămâne aceeiași. SM-F7210, SM-F721U1 și SM-F721N se numără printre numele de model pentru Samsung Galaxy Z Flip 4 cu stocare de 512GB.

Prețurile pentru modelul de bază sunt de așteptat să rămână aceleași sau chiar mai mici, în jur de 1.000 euro. Cu Galaxy Z Flip 3 de 256GB probabil prețul va fi ceva mai mar, poate cu 100 de euro. Acestea sunt doar estimări bazate pe prețurile actuale, dar par plauzibile. Se așteaptă ca Samsung să lanseze Galaxy Z Flip 4 în 10 august alături de Galaxy Z Fold 4 și seria Galaxy Watch 5.