Galaxy Z Flip 5 și Fold 5 sunt disponibile oficial și în România

243
Galaxy Z Flip 5 și Fold 5
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

A cincea generație de dispozitive Galaxy pliabile: Galaxy Z Flip 5 și Fold 5, precum și noile serii Galaxy Watch 6 și Galaxy Tab S9, recent lansate, sunt acum disponibile și în România. Lansarea locală a seriei a avut loc în cadrul unui eveniment special. Aici participanții au fost invitați să se alăture mișcării „Join The Flip Side” și să exploreze o lume în care poți să te simți liber, să fii altfel, să-ți exprimi fără limite creativitatea și personalitatea.

“Categoria telefoanelor pliabile a avut o evoluție accelerată a vânzărilor pe piața din România. Această creștere se vede de la an la an. Este un apetit tot mai mare al consumatorilor pentru produsele premium, ceea ce se reflectă în cifre. Anul acesta am observat o creștere în numărul de precomenzi pentru telefoanele pliabile față de anul precedent. Acest lucru ne bucură și ne confirmă că este vorba despre un segment de produse aflat printre preferințele românilor. Suntem mândri de faptul că reușim să răspundem nevoilor și așteptărilor în continuă evoluție ale clienților noștri cu fiecare lansare Galaxy.” A declarat Tiberiu Dobre, Head of MX Division în cadrul Samsung România și Bulgaria, potrivit The Practice România.

Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 redefinesc experiența de utilizare a unui smartphone pentru consumatori și le oferă posibilitatea să își exprime personalitatea în moduri unice.

Galaxy Z Flip 5 și Fold 5, seria Galaxy Watch 6 și Galaxy Tab S9 disponibile în România

Galaxy Z Flip 5 impresionează cu noul său ecran frontal Flex Window. Acesta are o dimensiune de aproape 4 ori mai mare decât generația anterioară. Noul Flip are și opțiuni extinse de personalizare, precum accesul rapid la informații utile direct de pe ecranul frontal. Camera Flex de pe Galaxy Z Flip 5 permite realizarea de selfie-uri de înaltă calitate din unghiuri creative. Îmbunătățirile AI fac posibilă realizarea de fotografii la calitate cât mai bună chiar și în condiții de lumină scăzută.

Sursă foto: CBS news

Galaxy Z Fold 5 oferă o experiență captivantă în materie de productivitate și divertisment. Remarcă aici  în special ecranului său principal de 7,6 inch (19,30 cm). Cu S Pen Fold Edition, utilizatorii se pot bucura de capabilități suplimentare de multitasking, printre care și realizarea de adnotări în timp real. Iar cu funcționalitățile îmbunătățite ale Taskbar-ului și drag & drop, utilizatorii pot comuta rapid între aplicații și pot transfera conținut între ecrane.

Sursă foto: Samsung

În perioada 11 – 31 august 2023, fanii Galaxy se vor putea bucura bonus de până la 750 lei pentru noile telefoane pliabile prin programul Trade-In aplicat la contravaloarea device-ului actual dat la schimb sau E-voucher (pentru achiziții ulterioare de device-uri mobile și accesorii) și asigurare împotriva daunelor accidentale valabilă o perioadă de 1 an, prin Samsung Care +.

Noile telefoane pot fi cumpărate din magazinele Samsung sau online pe samsung.com, dar și de la parteneri. Acestea vin în patru nuanțe mate inspirate din natură: Icy Blue, Phantom Black, Cream, Mint, Graphite, Cream, Lavender.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Utilizatorii interesați să beneficieze de întregul ecosistem Galaxy pot alege să achiziționeze o tabletă din noua serie Galaxy Tab S9, concepută pentru productivitate. Sunt disponibile și noile ceasuri Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic, ideale pentru monitorizarea sănătății.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom