Galaxy Z Flip 5 ar putea împrumuta o funcție de ecran de la iPhone

171
Galaxy Z Flip 5 ar putea imprumuta o functie de ecran de la iPhone
Sursa foto: androidpolice.com

Afacerea smartphone-urilor pliabile este de așteptat să atingă noi culmi la nivel global în acest an. Samsung Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 sunt deja poziționate pentru a se înscrie în lista celor mai bune telefoane din 2023 când vor fi dezvăluite în câteva luni. În timp ce zvonurile și scurgerile ne-au dat deja o idee bună despre ce să ne așteptăm de la cele două pliabile Samsung, mai multe informații continuă să sosească.

De data aceasta este vorba despre Galaxy Z Flip 5. Informația a fost postată de leaker @Tech_Reve, via AndroidPolice și susține că Samsung va folosi un afișaj permanent – Always On Display (AOD) în stil Apple iPhone 14 Pro, pe ecranul exterior de pe capac.

Galaxy Z Flip 5 cu Always on Display tip iPhone 14 Pro

Apple AOD în modelele iPhone 14 Pro implică un ecran de blocare slab iluminat, dezvăluind aproape tot conținutul ecranului. Deși @Tech_Reve nu specifică care ecran Galaxy Z Flip 5 va avea noua caracteristică AOD, cel mai probabil aceasta ar putea fi folosită pe afișajul exterior. Acesta este cel mai facil de privit pentru primele informații și se zvonește că va primi un upgrade de dimensiune. Sursa are o istorie reletiv bună privind informațiile. @Tech_Reve este cel care a publicat prima dată culorile exclusive ale seriei Galaxy S23 cu mult înainte de lansare.

Prezența unei tehnologii AOD îmbunătățite în Samsung Galaxy Z Flip 5 are sens. Vă reamintim că sunt informații foarte credibile în privința unui ecran extern mai mare. Pentru a fi clar, Galaxy Z Flip 4 de anul trecut oferă deja AOD. Dar Samsung ar putea modifica tehnologia de bază pentru a se potrivi acestui ecran mai mare.

Always on Display consumă din baterie aproximativ 3%. AOD menține o porțiune limitată a ecranului aprinsă în modul repaus. Always on Display arată în mod implicit ora, data și starea bateriei, dar și alte notificări.

Nu sunt multe altele dezvăluite despre implementarea AOD a lui Z Flip 5 de către leaker, dar informațiile anterioare au oferit câteva indicii despre direcția pe care Samsung o ia cu Galaxy Z Flip 5. O scurgere ambițioasă au sugerat chiar prezența a două ecrane de acoperire pentru următoarea generație de telefon Samsung cu clapetă.

Am aflat recent că Samsung și-ar putea programa evenimentul Unpacked mai devreme decât era programat. Seria Galaxy Watch 6 va însoți cele două pliabile, care potrivit zvonurilor ar putea aduce înapoi îndrăgita ramă rotativă. La fel ca în cazul duo-ului Galaxy Watch 4, cadrul rotativ va fi probabil limitat la modelul mai titrat.