Galaxy Z Flip 5: primele randări cu noul ecran extern interesant

208
Galaxy Z Flip 5 primele randari cu noul ecran extern interesant
Sursa foto: via xda-developers

Samsung nu are egal pe piața mondială a telefoanelor mobile, cu atât mai mult în domeniul pliabil. Gigantul coreean produce cele mai bune telefoane pliabile, cu ultimele modele de super-clasă Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Se pare că Samsung va continua tendința în acest an odată cu lansarea succesorilor săi, Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5.

În timp ce am văzut primele randări ieri cu Samsung Galaxy Z Fold 5, acum am primit via XDA-Developers, tot astfel de imagini imagini cu Samsung Galaxy Z Flip 5. În primul rând iese în evidență noul ecran exterior reproiectat, dar sunt și schimbări care nu se văd în aceste fotografii.

Redările provin de la cunoscutul Steve Hemmerstoffer (@Onleaks pe Twitter), care le-a publicat pe site-ul MediaPeanut. După cum puteți vedea, Galaxy Z Flip 5 este setat să arate destul de diferit față de predecesorul său. În primul rând are un ecran exterior mare cu un design destul de unic. Noul afișaj al capacului are o formă nouă, tip folder, pentru a face loc celor două camere foto și blițului LED.

Ecran nou, balama nouă și un nou cipset pe Galaxy Z Flip 5

Potrivit sursei, afișajul exterior va avea diagonala de 3,4 inch (8,64 centimetri), în timp ce afișajul interior va măsura 6,7 ​​inch (17,02 cm). Samsung a păstrat pe Flip 5 aceeași diagonal a ecranului de la Galaxy Z Flip 4. În ceea ce privește dimensiunile de gabarit, de pare că telefonul va avea aproximativ 165 x 71,8 x 6,7 mm. Acum, deși obținerea unui afișaj mai mare este întotdeauna plăcut, va fi cu adevărat mai important să vedem cât de bine folosește Samsung acest nou ecran.

Potrivit Guinness World Records, cel mai mare ecran permanent de cinema se găsește în Baden-Württemberg, Germania. Are dimensiunile de 38,80×21 m și o suprafață de 814,8 m². Ecranul este mai larg decât un avion de linie Boeing 737.

Aproape sigur acest design ciudat va aduce și noi caracteristici software. Știm deja că Samsung a început să adapteze software-ul pentru a se potrivi cu designul neregulat al ecranului exterior. Desigur, software-ul poate fi schimbat oricând, dar sperăm că Samsung va fi gata să ofere utilizatorilor săi mai multe funcționalități cu ocazia lansării.

Sursa foto: via xda-developers

O parte foarte așteptată a Galaxy Z Flip 5 va fi balamaua acestuia. Deși modelele anterioare erau bune, nu a permis niciodată telefonului să se închidă complet plat. Acum Samsung va folosi o balama tip „strop de apă”, permițând telefonului pliabil să se închidă complet. În aceeași situație se află și Samsung Galaxy Z Fold 5. Noua balama va avea efect și asupra cutei, la ambele telefoane, aceasta fiind mai puțin vizibilă.

În timp ce Samsung va folosi tot ce are mai bun pentru următorul Flip, există încă dubii la camerele foto. Galaxy Z Flip 4 are două camere de 12MP care sunt ok. Dar, sperăm că Samsung va îmbunătăți și mai mult lucrurile în departamentul foto.