Galaxy Z Flip 5 – primele randări de presă, totuși neoficiale

197
Galaxy Z Flip 5 primele randări de presa totusi
Sursa foto: via hdblog.it

Zvonurile despre următoarele pliabile Samsung, dar și despre celelalte dispozitive ce vor fi lansate la Galaxy Unpacked sunt tot mai multe. După randările de presă pentru seria Galaxy Watch 6 și Galaxy Z Fold 5, acum a venit rândul lui Samsung Galaxy Z Flip 5 să apară în primele randări de presă.

Această redare de presă neoficială, evident că nu o putem defini oficială, este cea mai interesantă din punct de vedere al noutăților. Mai mult, aceste fotografii confirmă ceea ce s-a spus până acum despre viitorul Galaxy Z Flip 5. Cel mai mult se concentrează pe afișajul extern mare care are un design „folder” similar și ocupă aproape toată fața. Potrivit zvonurilor precedente, Galaxy Z Flip 5 are un display extern AMOLED de 3,4 inch (8,64 cm) cu rezoluție HD. Ecranul este oarecum similar ca dimensiune cu Motorola Razr 40 Ultra, dar mai mare decât cel aflat pe OPPO Find N2 Flip.

Galaxy Z Flip 5 cu ecran intern de 6,7 inch și rată de refresh de 120Hz

Evident, pentru acest display Samsung s-a gândit cu siguranță la un truc software pentru a profita la maximum de el. În ultimele zile, au circulat zvonuri despre o posibilă implicare a companiei Google. Gigantul american a creat versiuni specifice ale aplicațiilor cele mai utilizate de utilizatori – Maps, Messages și YouTube. În același timp și aplicațiile proprii Samsung vor fi optimizate pentru afișajul extern mare al telefonului. Va fi mult mai ușor de lucrat pe acest ecran decât pe cel de 1,9 inch (4,83 cm) aflat pe Samsung Galaxy Z Flip 4.

În acest fel Galaxy Z Flip 5 va avea o interfață optimizată pentru a exploata fiecare milimetru al afișajului extern. Astfel utilizatorul nu va fi nevoit să deschidă smartphone-ul pentru a accesa alte funcții importante. Fotografiile de presă arată și două scenarii posibile pentru utilizarea afișajului extern. Acesta poate fi folosit atât ca vizor atunci când faceți un selfie cu ajutorul camerelor externe, cât și pentru a controla redarea muzicii.

Muzica a apărut în perioada paleoliticului, majoritatea instrumentelor muzicale paleolitice au fost găsite în Europa. Cel mai vechi „instrument” este flautul Divje Babe găsit în Slovenia și realizat dintr-un femur de urs de peșteră.

Vă reamintim că Galaxy Z Flip 5 va avea un ecran Super AMOLED cu diagonala de 6,7 inch (17,02 cm), cu rezoluție FHD+, frecvență de reîmprospătare de până la 120Hz și un procesor Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy. Procesorul va fi însoțit 8GB de memorie RAM și 128/256GB capacitate de stocare.

Telefonul va avea o baterie de 3.700 mAh cu încărcare rapidă de 25W. Camera principală de 12MP va fi însoțită de o cameră cu unghi ultra-larg de 12 megapixeli. Camera internă, însă, ar trebui să fie tot de 12MP, potrivit colegilor noștri de la HDBlog.