Un model Galaxy Z Flip 5 Retro Edition ar putea fi lansat în curând

253
Galaxy Z Flip 5 Retro Edition
Sursa foto: via androidauthority.com

Potrivit celui mai recent zvon, o nouă versiune de Galaxy Z Flip 5 ar putea fi lansat în curând de Samsung. Se spune că noul Flip 5 are numele Samsung Galaxy Z Flip 5 Retro Edition și va veni cu un panou din spate albastru cu un cadru cu finisaj mat. Nu se știe când Samsung va lansa această nouă variantă.

Galaxy Z Flip 5 are deja foarte multe opțiuni de culoare, de exemplu Mentă, Grafit, Crem, Lavandă, Gri, Albastru, Verde sau Galben. Acum Samsung este gata să ofere clienților săi încă o opțiune din care să aleagă sub forma unei „Ediții Retro”. Potrivit AndroidAuthority, Samsung pare să lucreze la un Flip Retro Edition. Noua variantă Galaxy Z Flip 5 Retro Edition își propune să aducă un aer nostalgic cu o notă modernă.

Samsung Galaxy Z Flip 5 a câștigat deja inimile oamenilor din toată lumea. Flip 5 s-a vândut mult mai bine ca Fold 5 și probabil Samsung vrea să dea un nou impuls vânzărilor. Dacă ar fi să estimăm o dată de lansare, aceasta ar fi înainte de luna decembrie și luna cadourilor când vânzările vor crește semnificativ la nivel global. Flip 5 Retro Edition își va face loc pe piață, gata să întoarcă capetele și să cucerească inimi prin amestecul său unic de farmec retro și tehnologie modernă.

Nu se știe când va fi lansat Galaxy Z Flip 5 Retro Edition

Nu pare să existe cu adevărat nimic anume ca fiind retro la Galaxy Z Flip 5 Retro Edition din ce știm în acest moment, dar telefonul oferă o nouă opțiune de culoare. Deși există deja un model albastru, care poate fi comandat doar de pe site-ul Samsung, acest model are o nuanță mai închisă de albastru care se extinde până la balama. Modelul Retro Edition albastru are un cadru mai deschis la culoare și un finisaj mat închis la culoare.

În total, există opt opțiuni de culoare pentru Samsung Galaxy Z Flip 5, jumătate dintre ele fiind culori standard. Cealaltă jumătate fiind exclusiv vândută doar de magazinul Samsung. Adăugarea unei ediții retro ar crește numărul de culori până la nouă.

Numele retro derivă din prefixul latin retro, care înseamnă înapoi sau în vremuri trecute. Stilul retro este folosit de obicei pentru a numi produsele care au fost în vogă cu mai mult de 20 – 30 de ani în urmă și trezesc diferite nostalgii.

Cel mai probabil noua culoare și numele Retro Edition va avea fanii săi. Culoarea grafit a fost pentru cei care au preferat un aspect clasic și atemporal. Culoarea crem este pentru cei care caută o atmosferă elegantă și sofisticată. Lavanda este pentru un plus de capriciu și romantism. Mint este pentru cei care doresc ceva proaspăt și vibrant. Aceste culori au permis utilizatorilor să aleagă un dispozitiv care să reflecte cu adevărat personalitatea lor.

Nu se știe când compania va lansa acest Galaxy Z Flip 5 Retro Edition. De asemenea, nu știm dacă modelul va include ceva special care să îl deosebească de modelele existente. Cel mai probabil, la fel ca în cazul altor ediții speciale, caracteristicile și specificațiile noului model vor rămâne ca la modelul original.