Samsung Galaxy Z Flip 5G va avea 256GB stocare de bază

614
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de absolut toată lumea. Totuși, spre deosebire de Galaxy Fold, acesta nu a fost lansat cu cele mai noi și mai multe specificații. Pliantul Galaxy Z Flip rulează pe un procesor de anul trecut Snapdragon 855, chiar dacă își face foarte bine treaba.

Samsung Z Flip are camere duble la spate, cu o cameră primară de 12MP și f/1,8 dar, aceasta nu este la nivelul celei de pe Galaxy S20 sau chiar Galaxy S10. De asemenea, Galaxy Z Flip nu are suport pentru conectivitate 5G. Samsung va rezolva acest lucru cu o variantă 5G a telefonului pliabil tip clamshell.

Aceeași stocare de bază ca varianta 4G pe Samsung Galaxy Z Flip 5G

Cu toate acestea, așa cum am mai scris pe site, lipsa conectivității 5G va fi abordată de Samsung cu o variantă 5G a telefonului său pliabil la sfârșitul acestui an. Acum, am aflat alte câteva lucruri despre Galaxy Z Flip 5G (presupunem că așa se va numi). Oricum denumirea nu este sigură până când Samsung nu va face oficial acest model. Mergem deocamdată pe Galaxy Z Flip 5G.

Galaxy Z Flip 5G, la fel ca varianta 4G LTE, va avea 256GB de stocare. Nu există un model cu stocare de 512GB în dezvoltare. De asemenea, nu există nicio variantă de 128GB, cel puțin nu în acest moment. Samsung caută probabil să mențină eticheta de preț a dispozitivului controlând cantitatea de memorie internă. Samsung merge cu aceeași cantitate de stocare ca varianta  4G LTE, care costă aproximativ 1.400 de euro. Acestea fiind spuse, opțiunea de stocare de 512GB ar fi fost frumoasă, deoarece Z Flip nu are slot microSD.

Siemens SL45 a fost primul telefon cu stocare Flash – Card MultiMedia (MMC). Acest card a fost co-proiectat de Siemens și SanDisk și lansat în 1997. În 2000 Siemens, Matsushita și Toshiba au lansat primele carduri Secure Digital, SD, succesorul MMC.

De asemenea, am aflat că Z Flip 5G poartă numărul de model SM-F707B pentru piața internațională și SM-F707N pentru Coreea. Numerele modelelor SM-xxxB sunt de obicei atribuite dispozitivelor Galaxy 5G lansate în Europa și piețe precum Australia. Rămâne de văzut cât de mare va fi disponibilitatea Flip-ului 5G la nivel global, față de Galaxy Fold. Până la sfârșitul anului mai multe țări vor introduce rețele 5G și disponibilitatea acestuia poate crește simțitor. De asemenea, așteptăm o lansare în Statele Unite și Canada. Numai că, în acest moment nu sunt semne ale unei variante Z Flip 5G pentru aceste țări.