Galaxy Z Flip 5G primește actualizarea de securitate din august 2021

333
Galaxy Z Flip 5G primeste deja actualizarea de securitate din august 2021
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a început lansarea actualizării de securitate din august 2021 în urmă cu două săptămâni. Galaxy A52 a fost primul smartphone pentru a primit actualizarea. Săptămâna trecută, Galaxy Z Flip a primit cel mai recent patch de securitate, iar acum, Galaxy Z Flip 5G a început să îl primească în diferite țări europene. România este printre ele!

Ultima actualizare a Galaxy Z Flip 5G (SM-F707B) are versiunea de firmware F707BXXS4DUG3 și include patch-ul de securitate august 2021. Conform documentației Samsung, noul patch de securitate remediază 40 de vulnerabilități legate de securitate și confidențialitate pe dispozitivele Galaxy. Ca de obicei, noul firmware ar putea include, de asemenea, remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului.

Galaxy Z Flip 5G -actualizarea a debutat și în România

Actualizarea este disponibilă în prezent în Austria, Țările Baltice, Bulgaria, Franța, Germania, Ungaria, Italia și Țările Nordice, potrivit site-ului Universmartphone. Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Spania, Elveția, Republica Cehă, Olanda și Marea Britanie mai sunt pe listă. De remarcat că România face parte din primul val de țări care primesc patch-ul de securitate pentru Z Flip 5G.

Samsung Galaxy Z Flip 5G a fost lansat în august 2020 cu Android 10 și interfața One UI 2.5. La începutul acestui an, smartphone-ul pliabil a primit actualizarea la One UI 3 bazată pe Android 11 și actualizarea One UI 3.1 în februarie 2021. Telefonul primește actualizări lunare de securitate și va primi alte două actualizări majore ale sistemului de operare Android în viitor. În acest fel va ajunge la Android 12 și Android 13, însoțite de interfața aferentă.

Procesorul Snapdragon 865+ oferă viteze de până la 7,5 Gbps și suport pentru afișaj de până 144 Hz. Are nucleu Kryo 585 și GPU Adreno 650. Snapdragon 865+ este compatibil cu Wi-Fi 6E pentru a viteză mare și conexiuni cu latență redusă.

Samsung Galaxy Z Flip 5G are procesorul Snapdragon 865+ în comparație cu modelul 4G cu procesorul Snapdragon 855+. Este singurul lucru ce diferă la cele două modele. Vedeți reviewul nostru pentru Galaxy Z Flip pe I❤️Samsung!

Dacă sunteți utilizator al Flip-ului Samsung în țările menționate mai sus, trebuie să primiți o notificare pentru actualizare. Dacă vă grăbiți puteți descărca actualizarea navigând la Setări » Actualizare software și, dacă este acolo, atingeți Descărcare și instalare.