Galaxy Z Flip 5G în Mystic White va ajunge în curând în Europa

900
Sursa Foto: via PhoneArena.com

Samsung a lansat telefonul pliabil Galaxy Z Flip pliabil în Mirror Black, Mirror Gold și Mirror Purple la începutul acestui an. Mai târziu Galaxy Z Flip 5G a fost lansat și în Mystic Gray și Mystic Bronze, iar de curând a primit o altă vopsea. Acum superbul Samsung Galaxy Z Flip 5G Mystic White ar putea ajunge în curând și în Europa.

După ce Galaxy Z Flip 5G fost văzut pentru prima dată la începutul acestei luni în Coreea de Sud în Mystic White, acum cunoscutul Ishan Agarwal a publicat mai multe fotografii de marketing în care vedem un elegant Galaxy Flip 5G în Mystic White, alături de alte produse Samsung.

Așteptăm pe Galaxy Z Flip 5G Mystic White și în România

Varianta ar fi trebuit să fie disponibilă mai întâi în Coreea de Sud. A suferit o amânare, probabil, presupunem, din cauza pre-comenzilor fără precedent pentru Samsung Galaxy Z Fold 2. Samsung Galaxy Z Flip 5G Mystic White se va îndrepta și spre Europa. Nu a fost înaintată o dată specifică, dar în viitorul foarte apropiat va fi la vânzare și în țările din Europa. Suntem siguri că va ajunge și în România.

În ciuda schimbării culorii, prețurile și specificațiile ar trebui să rămână complet neschimbate, conform colegilor noștri de la PhoneArena. Asta înseamnă că va avea procesorul Qualcomm Snapdragon 865+ împreună cu 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare. Afișajul pliabil pe verticală are 6,7 inch și este atracția principală a telefonului Samsung. Sus, în centru afișajului se află de o cameră selfie de 10 PM. Smartphone-ul pliabil are și două camere la spate, ambele de 12 MP, una principală și una cu unghi ultra-larg.

PhoneArena este unul din cele mai mari site-uri web dedicate telefoanelor mobile. Este fondat în 2001 și are sediul central la Varna, Bulgaria. PhoneArena are o bază de date care conține specificații despre mai mult de 6.000 de telefoane și tablete, de la peste 120 de producători.

Ca bonus suplimentar, Samsung a echipat, de asemenea, Galaxy Z Flip 5G cu un mic afișaj extern de 1,1 inch. Discret și inedit, acesta este utilizat pentru notificări și alte informații utile. Este foarte șic! Conform Display Supply Chain Consultants (DSCC), Samsung Galaxy Z Flip va fi cel mai bine vândut telefon pliabil din 2020.