Galaxy Z Flip 5G primește patch-ul de securitate din august 2022

175
Galaxy Z Flip 5G primeste patch-ul de securitate din august
Sursa foto: androidauthority.com

Samsung a a început în forță luna august cu actualizările de securitate. Compania a lansat recent corecția de securitate din august 2022 pentru seria Galaxy S20, Galaxy S21 și seria Galaxy S22. Acum actualizarea de securitate din august 2022 a fost lansată și pentru modelul original Samsung Galaxy Z Flip 5G.

Modelul Samsung Galaxy Z Flip 5G este în pas cu actualizările, deoarece patch-ul de securitate din august 2022 tocmai a fost lansat. Potrivit colegilor noștri de la site-ul american AndroidAuthority actualizarea are versiunea de firmware F707BXXU6GVG5 și este lansată în Elveția în acest moment. Actualizarea are o mărime de 6,6GB. Cu toate acestea, este doar o chestiune de timp până când Samsung decide să extindă actualizarea pe alte piețe. Totuși, nu există informații despre remedieri și ajustări specifice.

Actualizarea de securitate din august pentru Galaxy Z Flip 5G lansată

Samsung Galaxy Z Flip 5G este primul smartphone pliabil Samsung. A fost foarte bine vândut încă de la început și cel care a deschis pofta cumpărătorilor pentru telefoanele pliabile. Desigur, actualizarea nu este una masivă (6,5GB) și pare să aducă doar patch-ul de securitate din august 2022 și câteva îmbunătățiri și optimizări sub capotă. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru Samsung Galaxy Z Flip!

Elvețienii sunt cei mai mari consumatori de ciocolată din lume. Mănâncă în medie 12 kg/an pe cap de locuitor. În Elveția a fost inventată ciocolata roz, botezată „Ruby”, făcută din boabe de cacao roșii are aroma și culoarea complet naturale.

Momentan nu se știe ce anume remediază noul patch de securitate lansat în Elveția. Samsung anunță aceste informații cu o întârziere (de obicei câteva zile) din motive de securitate. Este posibil să primim aceste informații doar după cinci august. La fel ca patch-urile anterioare, cel mai probabil va include remedieri pentru zeci de erori de securitate atât în ​​software-ul Android, cât și în cel Samsung pentru anumite probleme specifice.

Smartphone-ul Samsung Galaxy Z Flip 5G a fost lansat în iulie 2020. Are un ecran pliabil intern Dynamic AMOLED de 6,7 inch (17,02 centimetri) cu un raport de aspect de 22: 9. Ecranul exterior are 1,1 inch (2,79 cm), este Super AMOLED și are rezoluția de 112 x 300 pixeli. La bord este procesorul Snapdragon 865+ însoțit de 8GB de RAM și 256GB stocare și o baterie de 3.300mAh.

Ca de obicei trebuie să primiți o notificare că actualizarea a sosit. Dacă încă nu a ajuns, poate sosi în orice moment. Puteți verifica manual actualizarea accesând Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.