Samsung Galaxy Z Flip 5G deblocat poate fi pre-comandat în SUA

746
Sursa Foto: via phonearena.com

Galaxy Z Flip 5G, deblocat de rețea, poate fi pre-comandat în SUA înainte de lansarea la vânzare din 7 august. Primul eveniment virtual Galaxy Unpacked se transformă într-o aventură incredibilă, plină de lansări de diferite dispozitive. Acest lucru explică de ce Samsung a decis să dezvăluie unul din noile sale produse un pic mai devreme.

La urma urmei, Samsung Galaxy Z Flip 5G nu este la fel de interesant ca Galaxy Z Fold 2 sau seria Galaxy Note 20. Mai apar la Galaxy Unpacked și căștile total wireless Galaxy Buds Live, smartwatch-ul Galaxy Watch 3 și tabletele Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+ compatibilă cu 5G. Revenind la Flip-ul 5G acesta este practic același smartphone ca originalul, are în plus conectivitate 5G.

Galaxy Z Flip 5G cu procesorul Snapdragon 865+

Dar dacă sunteți tentat să cumpărați un telefon pliabil și nu vă puteți permite noul Galaxy Fold 2 cu margini mult mai mici și un imens afișaj de 120 Hz, atunci alegeți pe Galaxy Z Flip 5G!  Pe lângă actualizarea evidentă a conectivității smartphone-ul Samsung vine cu un procesor Snapdragon 865+. Este primul dispozitiv de la Samsung care oferă platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 865+.

Telefonul pliabil Samsung costă, în mod normal, 1.450 de dolari. Prețul Flip-ului 5G este cu 70 de dolari mai mare decât modelul original 4G LTE. Începând de vinerea trecută, se poate pre-comanda Galaxy Z Flip de pe site-ul oficial Samsung SUA. La primire smartphone-ul pliabil tip clamshell se poate activa în oricare dintre rețelele de telefonie mobilă din Statele Unite. Dacă predați un Galaxy Note 10 sau Note 10+ funcționale sau un iPhone 11 Pro sau 11 Pro Max, de exemplu, prețul de achiziție va fi mai mic cu până la 400$. Smartphone-ul va fi disponibil în Mystic Bronze sau Mystic Gray.

Data oficială de naștere a dolarului american este 2 aprilie 1792. Inscripția „In God We Trust – Credem în Dumnezeu” a fost introdusă pe toate bancnotele începând din 1963. Costul tipăririi unei bancnote, indiferent ca este de 1$ sau de 100$, este de 4,1 cenți.

Și alte telefoane Samsung sau Apple, cum ar fi Galaxy Note 9, seria Galaxy S10 sau iPhone 11, XS și XS Max, pot reduce prețul lui Galaxy Z Flip 5G cu până la 550 de dolari. Da, Samsung vă va permite să economisiți destul de multi bani dacă predați unul dintre aceste telefoane funcționale, chiar dacă au un ecran fisurat.

8 GB de RAM și 265 GB stocare pe Flip-ul 5G

Deocamdată, Samsung Galaxy Z Flip 5G este disponibil doar prin pre-comandă direct de la Samsung SUA. Livrărilor efective vor avea loc „până pe 7 august”, conform PhoneArena. Din acel moment însă acesta va fi, de asemenea, disponibil în versiuni ale operatorilor de telefonie mobilă, dar și deblocat online, prin intermediul comercianților de retail cum ar fi AT&T, Best Buy, T-Mobile, Amazon și chiar site-ul propriu Samsung.

Galaxy X Flip 5G este un telefon versatil și compact cu Snapdragon 865+ și ecrane de 6,7 și 1,1 inch. Are disponibil 8 GB de memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare intern. Capacitatea bateriei este de 3.300mAh și are două camere de 12MP la spate și una de 10MP pentru selfie.