Galaxy Z Flip 6 cu ecran exterior mai mare și până la 12GB RAM

97
Galaxy Z Flip 6 cu ecran exterior mai mare si pana la 12GB RAM
Sursa foto: @OnLeaks

Anul trecut Samsung a pus un ecran exterior de 3,4 inch pe Galaxy Z Flip 5. A fost o actualizare importantă față de ecranul mic de 1,9 inch aflat pe Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Flip 3. Dar, Samsung vrea și mai mult. Acum am aflat că Samsung Galaxy Z Flip 6 va avea un ecran exterior de 3,9 inch (9,91 centimetri).

Potrivit GSMArena, o nouă fișă de specificații despre Galaxy Z Flip 6 a fost publicată de @TheGalox_, un tipster de încredere. Acesta sugerează că viitorul Flip 6 va avea un ecran exterior cu diagonala de 3,9 inch. Mai mult, noul zvon sugerează și protecție cu noua sticlă Gorilla Glass Armor pentru acest ecran actualizat.

Astfel ecranul exterior pe Flip 6 va crește de la 3,4 la 3,9 inch, o creștere de 1,27 centimetri. În privința ecranului interior, se pare că Samsung va păstra același ecran aflat pe Galaxy Z Flip 5 de 6,7 inch. Totuși ne așteptăm la o creștere a luminozității, cel puțin. Sursa amintită mai sus vorbește și de o balama îmbunătățită și un sistem de răcire mai mare.

Ne așteptăm ca viitorul Flip să primească procesorul Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy, la fel și Fold 6. Pe Flip 6 cipul va fi asociat cu până la 12GB RAM, ceea ce ar fi prima dată când Samsung oferă mai mult de 8GB RAM pe seria sa Flip. Același lucru a făcut compania recent cu Samsung Galaxy A55.

O cameră ultra-wide vă permite să cuprindeți mai mult în imagine, mai în concordanță cu ceea ce văd ochii. Google Pixel 8 Pro are o cameră ultra-wide cu unghi de 126°, cel mai larg de pe piață. Camerele ultra-wide Samsung sunt de 120°

O cameră principală de 50MP alături de un obiectiv ultra-wide de 12MP vor fi la spate. Samsung va oferi, de asemenea, funcțiile Galaxy AI introduse cu seria Galaxy S24 și 7 ani de actualizări de software și securitate. Vă reamintim că Flip 5 are promis patru ani de actualizări Android și cinci ani de corecții de securitate.

Nu este exclus să fie la bord și Wi-Fi 7, Flip-ul de anul trecut fiind primul pliabil cu Wi-Fi 6. De asemenea, se zvonește că Flip 6 va primi o baterie de 4.000 mAh, ceea ce ar fi un upgrade binevenit față de bateria de 3.700 mAh a lui Flip 5. Se așteaptă ca Samsung să-și anunțe noile pliabile la Galaxy Unpacked în iulie la Paris.