Galaxy Z Flip primește actualizarea din martie, One UI 4.1 încă nu

265
Galaxy Z Flip primeste actualizarea din martie
Sursa Foto: androidheadlines.com

Galaxy Z Flip este cel mai recent smartphone Samsung care a primit corecția de securitate Android din martie 2022. Modelul original pliabil cu clapetă de la începutul lui 2020 este, de asemenea, eligibil pentru actualizarea One UI 4.1. Dar, cel puțin în acest moment actualizarea interfeței Samsung se lasă așteptată.

În momentul în care scriem acest articol, Galaxy Z Flip primește actualizarea de securitate din martie în câteva țări din America de Sud. Ar trebui să fie disponibilă și pentru utilizatorii din alte regiuni în următoarele câteva zile sau săptămâni. Noua versiune de firmware pentru Samsung Galaxy Z Flip este F700FXXS8FCV1.

Întrucât One UI 4.1 nu face parte din această actualizare, nu sunt prea multe de așteptat aici în ceea ce privește noile funcții sau schimbările adresate utilizatorului. Dar când vine vorba de remedieri de securitate, SMR (Security Maintenance Release – Versiunea de întreținere a securității) din martie conține multe dintre ele. Potrivit buletinului lunar de securitate Samsung, patch-ul din această lună remediază peste 50 de vulnerabilități. Conform AndroidHeadlines, majoritatea dintre ele au fost găsite în versiunea Google de Android. Dar există și câteva remedieri exclusive Samsung.

Samsung Galaxy Z Flip mai așteaptă One UI 4.1

În ceea ce privește actualizarea la interfața Samsung One UI 4.1, Flip-ul original mai are de așteptat. Ne așteptăm ca actualizarea să fie disponibilă pentru utilizatorii Galaxy Z Flip înainte de sfârșitul acestei luni, cel puțin pe unele piețe. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip!

Cea mai recentă versiune a software-ului Android personalizat de la Samsung aduce câteva funcții noi. Avem o tastatură Samsung integrată în mod gramatical, Object Eraser îmbunătățit, optimizare automată a fotografiilor înainte de partajare și o mulțime de funcții noi ale camerei. Funcțiile respective sunt specifice fiecărui dispozitiv, dar Z Flip va primi și cel puțin una dintre ele. Vă vom anunța când actualizarea One UI 4.1 începe să fie lansată pe acest pliabil cu clapetă.

OEM – producător de echipamente originale. Este în general o companie care produce piese și echipamente care pot fi comercializate de un alt producător. Acronimul OEM se referă în mod obișnuit la compania care produce produsul original.

Samsung, ca de obicei, a fost primul OEM (original equipment manufacturer) Android care a lansat patch-ul de securitate din martie pe dispozitivele sale. Lansarea a început în ultima săptămână a lunii februarie, seria Galaxy S22 primind-o prima. În ultimele trei săptămâni, actualizarea a ajuns la câteva alte smartphone-uri și tablete Galaxy. Galaxy Z Flip se alătură și el petrecerii acum. Deși disponibilitatea este încă limitată la regiunea Americii de Sud, nu ar trebui să treacă mult până când ajunge pe alte piețe.

Cu toate acestea, deoarece aceste actualizări OTA (over the air) sunt lansate treptat, ar putea dura câteva zile pentru ca toate unitățile eligibile dintr-o regiune să primească actualizarea. Telefonul dvs. ar trebui să vă anunțe despre actualizare odată ce este disponibilă. De asemenea, puteți verifica manual actualizarea din Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.