Actualizarea de securitate din martie lansată pentru seria Galaxy Tab S7

242
Actualizarea de securitate din martie lansata pentru seria Galaxy Tab S7
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a început să lanseze actualizarea de securitate din martie 2022 pentru dispozitivele Galaxy în ultima săptămână a lunii februarie. Seria Galaxy S22 a fost prima care a primit actualizarea, iar în ultimele săptămâni, actualizarea a fost lansată pentru diverse smartphone-uri high-end și mid-range. Acum, actualizarea a ajuns la seria Galaxy Tab S7, o serie emblematică a Samsung pentru 2020.

Cea mai recentă actualizare de software pentru seria Galaxy Tab S7 vine cu versiunea de firmware T875XXS2CVC4, conform SamMobile. Include corecția de securitate din martie 2022 care remediază peste 50 de vulnerabilități. Actualizarea include, de asemenea, remedieri de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului. Veți fi mai în siguranță după noua actualizare de securitate.

Seria Galaxy Tab S7 primește patch-ul de securitate din martie

Samsung a lansat actualizarea în diferite țări din Europa, printre care și România. Actualizarea a fost lansată în Austria, Bulgaria, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Luxemburg, Țările Nordice, Polonia și Portugalia. Mai sunt pe listă și Slovacia, Slovenia, Europa de Sud-Est, Spania, Elveția, Regiunea Baltică, Republica Cehă, Țările de Jos și Marea Britanie. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la seria Samsung Galaxy Tab S7!

Samsung a lansat seria Tab S7 la mijlocul anului 2020 cu sistemul de operare Android 10 și interfața Samsung One UI 2.5. La începutul anului 2021, tableta a primit actualizarea la Android 11 însoțit de interfața One UI 3.1. Seria high-end a început să primească actualizarea One UI 4.0 bazată pe Android 12  în urmă cu câteva zile.

Portugalia este cea mai veche țară din Europa. Are aceleași granițe din anul 1139, fiind astfel cel mai vechi stat-națiune din Europa. Portugalia are doar doi vecini, Spania la est și nord și Oceanul Atlantic la vest și sud.

Dacă sunteți utilizator al unui model din seria Tab S7 în Europa, acum puteți descărca cea mai recentă actualizare de software navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare. Este posibil ca actualizarea să ajungă etapizat, în unele țări mai repede în altele mai târziu, dar este foarte aproape.