Galaxy Z Flip cu difuzoare stereo și încărcare wireless de 12W

790
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung speră să schimbe forma telefoanelor viitorului odată cu lansarea Galaxy Z Flip. Planul companiei de a realiza acest lucru ar putea începe încă din 14 februarie, când Flip-ul va ajunge pe rafturi. Probabil că scurgerile de informații vor continua să apară până la prezentarea acestuia pe 11 februarie. Acum, cel mai recent zvon, bineînțeles neoficial, dezvăluie câteva detalii noi și anume că Galaxy Z Flip va avea boxe stereo.

Conform SamMobile care citează surse proprii, micul panou de afișare din exterior aflat Galaxy Z Flip va măsura 1,05 inch. Și, pentru că este atât de mic, nu va fi numit Cover Display. În schimb, Samsung îl numește numește „Focus Display – afișaj focalizat” care pare a fi o denumire mai adecvată. Ne gândim în primul rând la funcția acestui mic ecran, de a furniza notificări și alte informații într-un format foarte condensat.

Samsung Galaxy Z Flip cu încărcare fără fir de 12W

Viitorul telefon rabatabil tip clamshell va avea și difuzoare stereo. Nu este ceva ieșit din comun pentru smartphone-urile Samsung. Cu alte cuvinte, există un difuzor dedicat pe marginea inferioară a telefonului, care funcționează împreună cu difuzorul pentru urechi.

Un alt detaliu inclus în recentul zvonul este că pliabilul gigantului tech, nu este urmașul lui Galaxy Fold, va avea încărcare wireless. Vă reamintim că Galaxy Z Flip are două baterii cu o capacitate totală de 3.300mAh. Încărcarea wireless este de 12W, la fel cum are Galaxy Note 10. Și din nou, spre deosebire de flagship-ul cu S Pen, Z Flip ar putea avea și încărcare wireless inversă PowerShare de 9W.

Wattul (W) este unitatea de măsură pentru putere în Sistemul internațional de unități. Numele vine de la inventatorul scoțian James Watt și a fost propus de C. William Siemens în august 1882. La 29 mai 2009, Banca Angliei a emis o bancnotă de 50 de lire sterline cu chipul lui James Watt.

Bateria va fi împărțită în două unități, o baterie secundară de 925mAh, probabil doar pentru afișajul exterior. Cealaltă baterie are o capacitate de 2.375mAh, rezultând o capacitate combinată de 3.300mAh. Repetăm, nu sunt informații oficiale din curtea Samsung.

În total, viitorul dispozitiv pliabil Samsung Galaxy Z Flip nu pare să mai dețină și alte mistere. Chiar dacă unele informații încă sunt contradictorii, în mare parte știm totul despre el.

De mai mult timp, nu știm dacă e bine sau nu, aproape toate smartphone-urile emblematice Samsung nu mai au secrete când sunt lansate. Nu știm unde este confidențialitatea angajaților Samsung, mai ales că aceștia trebuie să păstreze secretul viitoarelor produse, în special ca informațiile să nu ajungă la ochii și urechile concurenței. Sigur că până la prezentarea oficială din 11 februarie toate aceste informații le luăm cu unele rezerve.