Samsung foarte rapid: Galaxy Z Flip primește patch-ul de securitate din iunie

322
Samsung foarte rapid Galaxy Z Flip 5G primeste patch de securitate din iunie
Sursa Foto: via hdblog.it

Samsung este fără îndoială cel mai rapid producător de smartphone-uri Android care lansează patch-uri lunare. Scenariul se repetă de mai mult timp și subliniază importanța pe care compania o acordă gestionării platformei software pentru dispozitive mobile. Luna iunie nu a început încă, dar Samsung a început deja distribuirea de patch-uri pentru smartphone-urile sale. Actualizarea a debutat cu seria Galaxy S21 și acum urmează Galaxy Z Flip 5G.

Firmware-ul la Galaxy Z Flip 5G vine cu versiunea F707BXXS3DUE1 și este lansat în mai multe țări europene. Printre acestea se află și România, alături de Austria, Bulgaria, Republica Cehă, Italia, Franța, Ungaria, UK, Elveția, Olanda și Spania. În perioada următoare actualizarea va fi lansat și în alte țări din Europa și apoi la nivel global.

Galaxy Z Flip 5G primește actualizarea de securitate din iunie

Actualizarea pentru pliabilul Samsung Galaxy Z Flip 5G a fost observată deja în mai multe țări din Europa. Aceasta a fost lansată ca de obicei prin OTA și va ajunge treptat la toți utilizatorii Flip-ului. Inițial va ajunge la modelele care nu sunt blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobile. Samsung nu a anunțat încă detaliile patch-urilor de securitate din iunie 2021, conform HDBlog. Dar, de obicei, compania detaliază un nou patch de securitate în prima săptămână a lunii.

Cu ocazia Google I / O 2021, compania Google a confirmat că în primul trimestru al acestui an 95% din smartphone-urile Android 11 au primit patch-uri de securitate în termen de 90 de zile de la lansare. În timp ce unele smartphone-uri Galaxy au început deja să primească patch-ul din iunie, altele mai sunt încă în așteptare pentru a primi actualizarea din mai.

Android este un sistem de operare mobil lansat pe 23 septembrie 2008. Android este disponibil acum în mai mult de 100 de limbi. În prezent, peste 2 miliarde de dispozitive inteligente utilizează Google Android ca sistem de operare.

Chiar dacă Samsung nu a publicat jurnalul actualizării pentru Galaxy Z Flip 5G ne așteptăm ca patch-ul de securitate din iunie 2021 să remedieze unele probleme, cum ar fi vulnerabilitățile critice detectate în sistemul de operare Android, precum și alte vulnerabilități cu risc moderat și ridicat. De asemenea, ca de obicei și stabilitatea telefonului va fi îmbunătățită.

Dacă sunteți utilizator de Galaxy Z Flip 5G și locuiți în țările specificate mai sus, patch-ul de securitate poate ajunge în orice moment. Puteți verificați manual cea mai recentă actualizare din Setări >> Actualizări software și apoi apăsați pe Descărcați și instalați.