Samsung Galaxy Z Flip în trei culori plus una mai specială

1043
Sursa Foto: xda-developers.com

Nu va trece mult până când Samsung Galaxy Z Flip, împreună cu seria Galaxy S20 vor fi în magazine. Galaxy Z Flip va fi primul telefon Samsung pliabil cu un design tip clamshell. Multă lume este interesată de caracteristicile acestui dar, fiind cu dedicație pentru sexul frumos, culorile sunt și ele obiect de interes.

Au fost mai multe zvonuri în ultimele luni despre culorile în care Samsung va lansa Galaxy Z Flip. Acum că lansarea de pe 11 februarie este cu adevărat aproape, Samsung pare să fi conturat definitiv gama de culori pentru telefonul pliabil. Sigur că după lansare mai pot apărea și alte culori, pentru anumite piețe, unde au succes culorile mai exotice. Samsung a mai făcut și altă dată acest lucru.

Samsung Galaxy Z Flip va veni în argintiu cu un model “football-like”

Colegii noștri de la GalaxyClub au aflat că puteți cumpăra pe Samsung Galaxy Z Flip în trei „culori standard”. Mai mult, există și un fel de ediție specială pe piață. Cele trei culori standard sunt negru, violet și auriu. Au mai fost informații despre aceste culori dar acum confirmarea vine și de la SamMobile. În plus, apare o versiune a dispozitivului cu un tipar izbitor, ceva mai aparte. Carcasa acestui Flip Z este argintie, dar și Samsung a încorporat un model “football-like – asemănător fotbalului”.

Încă nu știm exact ce variante de culori pentru Z Flip vor apărea inițial în România. Că Galaxy Z Flip va ajunge și la noi este sigur, a fost lansat în România și Samsung Galaxy Fold, mult mai performant, mai scump și o disponibilitate limitată. Nici Flip-ul Z nu va fi foarte ieftin, undeva între 1.400 și 1.500€. Dacă versiunea argintie “football-like” va avea același preț sau va fi vândută mai scump, nu se știe încă.

Galaxy Club este un site olandez  scris de profesioniști din domeniul telefoniei mobile. Este un site web serios și bine informat, un instrument de comparare a caracteristicilor și prețurilor telefoanelor și tabletelor Galaxy. Publică informații de ultimă oră despre telefoanele și tabletele Samsung.

Galaxy Z Flip un smartphone mid-range

Samsung Galaxy Z Flip, în ciuda  ecranului pliabil AMOLED de ultimă oră, nu conține cel mai recent  hardware. În primul rând are un procesor poate impropriu numit mai vechi, dar nu este cel mai nou de la Qualcomm. Apoi, camerele foto nu sunt la nivelul celor aflate pe seria Galaxy S20.

În mod sigur de aici vine și eticheta de preț, mult mai redusă decât la Galaxy Fold, tot pliabil dar din categoria premium. Nu este urmașul Fold-ului original, este din altă gamă Samsung. Galaxy Fold 2 va fi urmașul legal pentru fold-ul inițial.

Revenind la pliabilul Z Flip, acesta este încadrat ca un smartphone mid-range și are specificații de această gamă. Va fi dotat cu o baterie mai mică, are 3.300mAh, o cameră posterioară de 12MP și una cameră frontală de 10MP.