Galaxy Z Fold 2: actualizarea de securitate din octombrie 2021 lansată

505
Galaxy Z Fold 2 actualizarea din octombrie 2021 lansata
Sursa Foto: androidheadlines.com

Patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 ajunge la tot mai multe smartphone-uri Samsung Galaxy. Ieri gigantul tech sud-coreean a lansat noua versiune SMR (versiune de întreținere a securității) pentru seria Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy A20 în Statele Unite. Acum, Galaxy Z Fold 2 se alătură și el petrecerii, tot în SUA. Actualizarea se va extinde treptat și pe alte piețe.

Cea mai recentă actualizare pentru pliabilul Samsung de anul trecut se lansează în prezent pe modelul blocat de operator (SM-F916U), conform AndroidHeadlines. Mai exact, utilizatorii de Galaxy Z Fold 2 din rețeaua T-Mobile primesc acum actualizarea de securitate din această lună. Dar ar trebui să fie doar o chestiune de timp înainte ca lansarea să se extindă la modelele deblocate ale pliabilului. Noua versiune de firmware este F916USQS2EUI3, deși poate varia ușor în funcție de operatorul de rețea.

Actualizarea din octombrie lansată pentru Galaxy Z Fold 2

Actualizarea din octombrie nu va aduce noi caracteristici pentru pliabilul de anul trecut Samsung Galaxy Z Fold 2. Telefonul a primit recent actualizarea One UI 3.1.1 cu multe funcții noi care îi îmbunătățesc semnificativ utilitatea și funcționalitatea. Următoarea mare actualizare cu noi funcții ar trebui să fie One UI 4.0 bazată pe Android 12. Probabil va ajunge la începutul anului viitor sau poate chiar mai repede.

În ceea ce privește remedierea vulnerabilităților, SMR (Security Maintenance Release) din această lună conține destul de multe. Samsung a confirmat că actualizarea de securitate din octombrie rezolvă 60 de probleme Google pentru Android, dar și unele pentru interfața Samsung. Compania a etichetat nouă dintre acestea ca fiind de severitate critică.

Termenul „android” apare în brevetele SUA încă din 1863 cu referire la automatele de jucărie în formă de om în miniatură. Termenul android a fost folosit într-un sens mai modern de Auguste Villiers de l’Isle-Adam în lucrarea sa Tomorrow’s Eve (1886).

Samsung a început să lanseze actualizarea de securitate din octombrie în ultima săptămână a lunii septembrie. Seria Galaxy S21 a fost prima care a primit această actualizare. Lansările au ajuns apoi la foarte multe tablete și smartphone-uri Samsung Galaxy și încă mai sunt și altele de actualizat. Galaxy Z Fold 2 este cel mai recent dintre ele. Vedeți pe I❤️Samsung review-ulnostru pentru Samsung Galaxy Z Fold 2!

Dacă sunteți un utilizator de Z Fold 2 ar trebui să primiți în curând cea mai recentă actualizare. Dacă nu ați primit-o deja, probabil că știți deja mersul problemei. Puteți verifica manual actualizarea navigând la  Setări >> Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.