Acasă Stiri Galaxy Z Fold 2: mai multe detalii despre el au apărut într-un...

Galaxy Z Fold 2: mai multe detalii despre el au apărut într-un clip video

Smartphone-ul Samsung Galaxy Z Fold 2 a fost lansat de companie pe 5 august alături de seria Note 20. A fost mai mult o demonstrație rapidă a ceia ce poate noul telefon pliabil Samsung. Mai multe detalii nu au fost făcute publice, urmând ca în data de 1 septembrie să aflăm mai multe lucruri despre el.

Acum a apărut o recenzie video în limba chineză cu Samsung Galaxy Z Fold 2, descoperită de colegii noștri de la SamMobile. Cu acestă ocazie aflăm tot ce avem nevoie despre acest smartphone pliabil, destul de asemănător cu originalul Galaxy Fold. Avantajul mare cu acest videoclip este că sunt puse cele două telefoane pliabile unul lângă altul și se pot vedea foarte bine deosebirile.

Samsung Galaxy Z Fold 2 cu ecran de 120 Hz

Pe lângă schimbările afișajelor, aspectul general al noului Galaxy Z Fold 2 este diferit. Părțile laterale sunt mai plane și colțurile sunt puțin mai rotunjite. În general, Z Fold 2 arată ca un smartphone adecvat atunci când este închis, spre deosebire de Foldul original cu ecran exterior mai mic. Din păcate, micul decalaj dintre părțile laterale, atunci când telefonul este închis, există încă, deși noul design îl face să pară mai mic.

Un lucru important pentru Samsung Galaxy Z Fold 2 care nu a fost confirmat până acum este rata de actualizare. Conform videoclipului, acesta este de 120 Hz așa cum era de așteptat. Telefonul are noul procesor Snapdragon 865+, asociat cu 12 GB RAM și 256 GB de stocare. Nu sunt surprize aici!  Menținerea în viață a întregului ansamblu este făcută de o baterie de 4.500 mAh, conform Phone Arena. La fel ca toate celelalte flagship-uri Samsung recente și Z Fold 2 are încărcare wireless inversă.

Flagship înseamnă Navă amiral. Termenul descrie cea mai importantă navă a unei flote, fiind de obicei prima, cea mai mare, cea mai rapidă și cea mai puternică. În Anglia în navele-amiral erau de obicei clasate ca „first-rate”, adică cele mai prestigioase.

O atenție deosebită a fost acordată difuzoarelor aflate pe noul Fold. Combinația de boxe excelente și afișajul mare ar trebui să creeze o experiență excelentă de vizionare a filmelor. Singurul dezavantaj atunci când vizionați filme este gaura pentru cameră poziționată incomod.

Interfață special adaptată pentru telefoane pliabile

Vorbind despre camere, Galaxy Z Fold 2 nu va avea cel mai dotat departament foto, în ciuda prețului de 2000€. Recenzorul din videoclip afirmă că toate cele trei camere de pe spate sunt senzori de 12 MP, ceea ce pentru standardele de astăzi este cam puțin.

Dar, desigur, la acest telefon nu camerele foto trebuie să fie în prim-plan. Farmecul este afișajul mare care se pliază și caracteristicile telefonului. În videoclip vedem diferite moduri de utilizare pentru Z Fold 2. Interfața de utilizator specială dezvoltată de Samsung permite diferite stiluri de aplicații în funcție de unghiul de pliere și de rotația dispozitivului.

Ecranul exterior nu trebuie subestimat. Fiind la fel de mare cât la un smartphone normal, îmbunătățește dramatic capacitatea de utilizare a lui Fold 2. Poate fi folosit și pentru jocuri dacă sunteți interesat. De asemenea, poate servi ca vizor dacă doriți să utilizați camerele principale pentru selfie-uri, ceea ce nu putea face originalul Galaxy Fold.

Din câte se pare Samsung a perfecționat serios noul Fold 2. La transformat în ceva pe care foarte mulți oameni vor dori să-l aibă în buzunar. Singura necunoscută ca acesta să ajungă acolo, este prețul. Și deși nu ne așteptăm la surprize, suntem foarte aproape să aflăm și prețul și toate celelalte detalii despre Samsung Galaxy Z Fold 2.

Stiri

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...

Experiența S Pen pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Deși Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este compatibil cu S Pen, nu vine cu un stilou în cutie la cumpărare. S Pen...

Cum ne-a schimbat pandemia stilul de viață și felul în care interacționăm

Un studiu realizat de Samsung & Ipsos în Europa arată cum tehnologia ne-a ajutat să rămânem conectați cu ceilalți în timpul pandemiei....

În primele teste Exynos 2200 depășește procesorul Apple A14 Bionic

Săptămâna trecută am scris despre viitorul procesor Samsung Exynos 2200 echipat cu grafică AMD. Era vorba despre debutul acestuia, dacă va fi...

Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Vești bune pentru utilizatorii de Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Compania Samsung lansează o actualizare de software pentru smartwatch-urile mai vechi,...

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...