Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip sunt mai ieftine după lansarea noilor pliabile

480
Galaxy Z Fold 2 si Galaxy Z Flip sunt mai ieftine după lansarea noilor pliabile
Sursă foto: I❤️Samsung

Samsung a lansat luna aceasta noi stele în uriașa sa galaxie. Am primit două superbe telefoane pliabile, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Acestea sunt urmașele modelelor Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip. Am mai primit și două ceasuri inteligente cu multe noutăți și specificații. Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic urmează modelelor Galaxy Watch Active 2 și, respectiv Galaxy Watch 3. Toate cele de mai sus au fost acompaniate de setul wireless Samsung Galaxy Buds 2.

Toate aceste modele sunt deja disponibile la vânzare la liber după o perioadă de precomandă care s-a încheiat ieri. Dincolo de noul design și specificații, cele două telefoane pliabile mai au un atu important. Sunt mai ieftine decât modelele anterioare Fold 2 și Flip atunci când acestea au fost lansate. Samsung a promis acest lucru și s-a ținut de cuvânt.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip sunt acum mai ieftine

Dar în acest moment modelele precedente Z Fold 2 și Z Flip au mari reduceri de prețuri. În această situație care merită cumpărat: Z Fold 2 sau Z Fold 3, Galaxy Z Flip sau Galaxy Z Flip 3? Da, noile modele au un procesor nou, sunt mai rezistente și au certificare IPX8. Și să nu uităm, Fold 3 este acum compatibil cu S Pen. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la Galaxy Z Fold 2!

Mai sus vedeți prețurile celor două noi telefoane pliabile pe piața din România. La operatorul de telefonie mobilă Vodafone, Galaxy Z Fold 3 costă 8.800 lei. Tot la acest operator, prețul pentru Galaxy Z Flip 3 este de 5.150 lei. Prețurile sunt aproximativ la fel la Orange. Prețurile sunt pentru modelele de bază vândute la liber. Sunt prețuri mai mari decât cele avute de magazinele online. Prețurile afișate sunt mai mari decât au fost la vremea lor la Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip. Sigur prețurile se pot schimba de la o zi la alta la magazinele online sau la operatorii de telefonie mobilă.

Vodafone este cel mai mare operator de rețea mobilă și fixă din Europa și un furnizor mondial de conectivitate IoT. Vodafone operează rețele mobile și fixe în 21 de țări și colaborează cu rețele mobile în încă 49 de țări.

Chiar cu acest reduceri de 20%, față de modelele de anul trecut, pentru multă lume prețurile în România sunt încă foarte mari pentru un telefon. Puteți vedea pe această pagină care sunt prețurile modelelor de anul trecut și ale celor recent lansate. În acest fel puteți face o comparație în cunoștință de cauză. Sigur că privind strict prin prisma prețului, tentația este mai mare pentru modelele Z Fold 2 și Galaxy Z Flip. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la Galaxy Z Flip!