Galaxy Z Fold 2: îmbunătățiri la camere și patch-ul de securitate din aprilie

477
Galaxy Z Fold 2 imbunatatiri la camere si patch de securitate din aprilie
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung Galaxy Z Fold 2 a început să primească actualizarea de securitate din aprilie 2021. Alături de el au mai început să primească acest patch de securitate și seria Galaxy S21 și Galaxy Note 10. Pe lângă noua corecție de securitate pliabilul Samsung Galaxy Z Fold 2 primește și îmbunătățiri la camerele foto.

Această nouă actualizare este trimisă ca de obicei prin OTA – over-the-air și pentru smartphone-ul pliabil include, de asemenea, o serie de îmbunătățiri care vizează întregul sistem dar în special aplicația Cameră. Un rezumat succint al jurnalului de schimbări care însoțește actualizarea informează utilizatorii despre „îmbunătățirile camerei” de această dată.

Galaxy Z Fold 2 primește versiunea de firmware F916BXXU1DUCE

Pliabilul Samsung Galaxy Z Fold 2 primește versiunea cu numărul F916BXXU1DUCE, conform SamMobile. Aceasta a început să fie lansată în mai multe țări din Europa, printre care Germania, Austria și Rusia. Se așteaptă ca mai multe țări din Europa să urmeze în curând, apoi se va extinde la nivel global. Actualizarea are o dimensiune de aproximativ 744MB, ceea ce înseamnă că este indicat să utilizați conectivitatea Wi-Fi pentru descărcare.

Dar, la ce fel de „îmbunătățiri ale camerei” să vă așteptați? Samsung nu a distribuit încă un jurnal de schimări (changelog) detaliat al lansării pentru aplicația Cameră. Termenul „îmbunătățiri ale camerei” poate însemna orice. Pot fi îmbunătățite performanțele ISO pentru condiții de lumină slabă sau o creștere a stabilității care rezultă din eliminarea unor blocări de aplicații marginale.

vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]ISO – International Organization for Standardization a fost fondată în 23 februarie 1947. Este o organizație internațională de stabilire a normelor în toate domeniile cu excepția electricității și a electronicii. Are sediul în Geneva, Elveția și funcționează în 164 de țări.[/vc_message]

Smartphone-urile pliabile sunt încă o categorie de dispozitive de nișă, dar acest lucru se schimbă destul de rapid. Momentan Samsung nu are adversar pe piața globală, având o cotă de piață foarte mare ce pare ridicolă. Dar acest lucru probabil nu va dura foarte mult în domeniul pliabil, tot mai multe companii sunt interesate de lansarea de telefoane pliabile. Apple, Xiaomi, LG, OnePlus și Huawei vor să lanseze și ele telefoane pliabile.

Revenind la actualizarea lui Samsung Galaxy Z Fold 2, puteți verifica actualizarea accesând Setări > Actualizare software > Descărcați și instalați.