Samsung Galaxy Z Fold 2 lansat în China, prețul începe de la 2.100€

599
Sursa Foto: via gizmochina.com

Samsung a anunțat oficial smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold 2 și în China. Telefonul a fost lansat inițial pe 1 septembrie pentru piețele din SUA, Marea Britanie și Europa. Cea de-a doua generație Galaxy Fold va avea un preț de vânzare cu amănuntul începând de la 16.999 de yuani, ~2.100 de euro în China. Compania a lansat, de asemenea, ediția Galaxy Z Fold 2 Thom Browne, care va fi disponibilă cu 27.199 de yuani, ~3.360 de euro.

Iată o recapitulare a specificațiilor lui Samsung Galaxy Z Fold 2, inclusiv detaliile specifice Chinei. Smartphone-ul Galaxy Z Fold 2 5G are un ecran mai mare la ​​interior și exterior față de Fold-ul original. De asemenea, vine cu un design îmbunătățit, precum și cu cel mai recent și puternic chipset Snapdragon 865+.

Gorilla Glass Victus pe Galaxy Z Fold 2

Ecranul extern al lui Z Fold 2 a fost actualizat de la 4,6 inch la un impresionant 6,2 inch. Noul ecran, de dimensiunea unui smartphone normal, îmbunătățește foarte mult utilizarea sa. Dimensiunea îmbunătățită înseamnă că telefonul poate fi folosit în stare pliată ca un telefon mobil cu ecran mare. În starea deschisă, Galaxy Z Fold 2 va deveni un phablet de 7,6 inch cu rame foarte înguste și o suprafață crescută cu 13,5% față de generația anterioară. Ecranul are o rezoluție de 2213 × 1689 pixeli. Afișajul acceptă o rată de reîmprospătare de 120 Hz care face jocurile mai plăcute și este protejat de Gorilla Glass Victus.

În ceea ce privește balamalele, Samsung a profitat de feedback-ul primit de la modelul de primă generație. Galaxy Z Fold 2 folosește o balama invizibilă care se potrivește cu precizie în corpul telefonului. Structura balamalei poate realiza o oprire a telefonului în mai multe unghiuri și acceptă un nou mod adaptiv cu ecran divizat. În ceea ce privește protecția ecranului, Galaxy Z Fold2 folosește sticla flexibilă ultra-subțire (UTG), îmbunătățită față de Galaxy Z Flip.

UTG – Ultra Thin Glass poate rezista la peste 200.000 de plieri. Ultra Thin Glass este subțire de doar 30 de micrometri și este mai rezistentă la zgârieturi și julituri în comparație cu ecranele din plastic utilizate în majoritatea altor telefoane pliabile.

Samsung a adus, de asemenea, mai multe optimizări în ceea ce privește partea software. Smartphone-ul pliabil poate efectua funcții avansate, cum ar fi vizualizarea multi-unghi, vizualizarea adaptivă a ecranului divizat și operațiunile multi-tasking. Platforma Snapdragon 865+ 5G de pe smartphone este asociată cu o memorie RAM de 12 GB. Dispozitivul vine, de asemenea, cu un maxim de 512 GB de memorie flash UFS 3.1. Vedeți o comparație între smartphone-ul coreean și cel chinez pe iLoveSamsung!

Cinci camere foto pe noul telefon pliabil

Procesorul este alimentat de o baterie de 4.500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 25 W, încărcare rapidă fără fir și încărcare wireless inversă. Dispozitivul rulează Android 10 cu funcții concepute pentru telefoane pliabile. Samsung a promis deja că telefonul pliabil va primi trei upgrade-uri software – Android 11, Android 12 și Android 13.

În departamentul foto, Galaxy Z Fold 2 are cinci camere. Pe spate este un modul foto proeminent care conține o cameră principală de 12 MP f / 1,8, o cameră foto de 12 MP cu OIS și o cameră cu unghi ultra-larg de 12 MP. Ecranul exterior are o gaură centrată pentru o cameră selfie de 10 MP f / 2,2. Afișajul interior are aceeași cameră selfie de 10 MP f / 2,2. Conform GizmoChina, la aceste camere, telefonul are mai multe funcții specifice și permite mai multe moduri de a face fotografii.

La fel ca varianta globală, ediția limitată Galaxy Z Fold 2 5G Thom Browne are inclus un Galaxy Watch 3, o pereche de Galaxy Buds Live și o serie de accesorii personalizate, toate conținând elementele de design iconice Thom Browne.