Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Note 20 ar putea ajunge mai repede pe piață

1026
Sursa Foto: via phonearena.com

Samsung Galaxy Fold a fost prezentat oficial în februarie 2019 și inițial programat pentru o lansare comercială din aprilie. În cele din urmă primul smartphone pliabil Samsung a ajuns în cele din urmă la vânzare pe piață în septembrie. După mai multe peripeții și mari emoții legate de acesta, peste tot în lume unde a fost lansat Galaxy Fold a fost primit cu brațele deschise și epuizate stocurile în ciuda prețului piperat. Acum Samsung se pare că deja lucrează la al treilea dispozitiv Galaxy Z Fold 2.

Smartphone-ul original are un ecran când este deschis de 7,3 inch. Acesta se poate transforma perfect într-un telefon cu un ecran de 4,7 inch. A fost un adevărat un hit după apariția pe piață, lucru ce a ridicat așteptările tuturor față de un Galaxy Z Flip mai mic, mai ieftin și mai rafinat.

Un „campion” mai mare și mai puternic decât originalul Galaxy Fold

Acum avem informații despre adevăratul urmaș al fold-ului original, Samsung Galaxy Z Fold 2. În conformitate cu evoluțiile recente suntem siguri că Samsung v-a numi acest telefon pliabil Z Fold 2. Deși probabil este prea devreme pentru a ști sigur care este numele adevărat, credem că acesta va fi. Recent gigantul tech a declarat că telefoanele sale pliabile vor fi grupate în seria Galaxy Z. Deci un nume ca Z Fold 2 este foarte probabil.

Conform PhoneArena, Max Weinbach a scris că Samsung Galaxy Z Fold 2 are nume de cod intern „Champ” și „probabil” va folosi Ultra Thin Glass. Se pare că noul model poate deschide calea spre un nou standard în domeniul telefoanelor pliabile, cu margini mult mai subțiri și o cameră amplasată sun afișaj.

PhoneArena este unul din cele mai mari site-uri web dedicate telefoanelor mobile. Este fondat în 2001 și are sediul central la Varna, Bulgaria. PhoneArena are o bază de date care conține specificații despre mai mult de 6.000 de telefoane și tablete, de la peste 120 de producători.

În plus, noua sticlă Samsung Ultra Thin Glass se pare că va fi disponibilă pe ecranul viitorului Fold. În timp ce Samsung Galaxy Z Flip este departe de a fi perfect, Samsung rămâne încrezător că un fel de afișaj din sticlă va rezista mult mai bine decât ecranul original de Galaxy Fold.

În ceea ce privește camerele sub-display, știm că Samsung (și multe alte companii) lucrează la tehnologie de ani buni. Sigur nu ne putem gândi la un candidat mai potrivit pentru un debut comercial decât un Galaxy Z Fold 2. Sigur nu scoatem din ecuație nici pe Samsung Galaxy Note 20. În fotografia de mai sus el apare cu ecran fără gaură!

Posibil lansare simultană pentru Galaxy Note 20 și Galaxy Z Fold 2

Este devreme pentru certitudinile privind Galaxy Z Fold 2 și, la fel, este valabil și pentru Galaxy Note 20. Dacă Samsung se va conforma programului său regulat, cea de-a doua gamă „mainstream” ar trebui să vadă lumina zilei cândva în august, iar de când Galaxy Z Flip a fost dezvăluit alături de seria Galaxy S20, compania ar putea să înceapă o nouă tradiție și să anunțe simultan pe Note 20 și Z Fold 2.

Dar Max Weinbach consideră că cel de-al treilea dispozitiv pliabil Samsung este „probabil” să se lanseze „în jurul” lunii iulie”, care ar putea fi „aproximativ în același timp cu Note 20„. Aceasta este de obicei perioada anului când auzim cele mai multe zvonuri despre posibilele planuri ale companiei Samsung de a lansa o nouă serie Note, mai repede decât de obicei. Aceste zvonuri nu se dovedesc aproape niciodată exacte.

Sigur că va  trebui să așteptăm alte câteva luni înainte să fim siguri când Galaxy Z Fold 2 (sau Galaxy Fold 2) și Galaxy Note 20 vor fi lansate.