Galaxy Z Fold 2 primește patch-ul de securitate din iulie 2021

376
Galaxy Z Fold 2 primeste patch de securitate din iulie 2021
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lansat în cele din urmă actualizarea de securitate din iulie 2021 pentru Galaxy Z Fold 2. Compania începuse să lanseze cel mai recent patch de securitate în ultima săptămână a lunii iunie 2021. Galaxy S10 a fost primul telefon care a primit actualizarea de securitate. Apoi actualizarea a fost lansată la mai multe modele high-end, mid-range și entry-level.

Compania a lansat ieri o nouă actualizare de software pentru telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Fold 2 în Germania. Apoi, conform programului Samsung, actualizarea se va extinde în toată Europa și în alte zone ale lumii. Va ajunge în zilele următoare și în România. Conform SamMobile, noua actualizare are versiunea de firmware F916BXXU1DUF1 și include patch-ul de securitate din iulie 2021.

Patch-ul de securitate din iulie 2021 pentru Galaxy Z Fold 2

Conform documentației Samsung, patch-ul din iulie 2021 remediază peste 20 de vulnerabilități legate de securitate și confidențialitate în smartphone-urile și tabletele Galaxy. De asemenea, include o soluție pentru eroarea Android Auto cu care se confruntau unii utilizatori. Rezolvarea erorii Android Auto a fost abordată pe toate telefoanele Samsung compatibile cu Android Auto și a fost rezolvată cu actualizarea din iulie 2021.

Fold-ul cu numărul doi a fost lansat în a doua jumătate din 2020 cu Android 10 și One UI 2.5. Smartphone-ul pliabil a primit actualizarea la sistemul de operare Android 11 și interfața One UI 3 la începutul acestui an. În urmă cu câteva luni a fost actualizat la One UI 3.1. Dispozitivul primește, de asemenea, actualizări lunare de securitate de la Samsung. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru Samsung Galaxy Z Fold 2!

Germania are cea mai mare populație dintre statele membre ale Uniunii Europene (~83 de milioane de locuitori). Germania are cea mai mare economie din Europa și a patra cea mai mare economie din lume după PIB nominal.

Dacă utilizați Galaxy Z Fold 2 în Germania, dar și în alte țări, puteți verifica cea mai recentă actualizare navigând la Setări » Actualizare software » Descărcați și instalați. Samsung va extinde actualizarea pe mai multe piețe din întreaga lume în următoarele câteva zile.