Galaxy Z Fold 2 primește patch-ul de securitate din martie 2021

420
Galaxy Z Fold 2 primeste patch de securitate din martie 2021
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung este primul brand de smartphone-uri Android din lume care a lansat patch-ul de securitate din martie 2021. Actualizarea a fost lansată pentru prima dată la seria Galaxy Note 10 la sfârșitul lunii februarie 2021, a fost apoi extinsă la diverse alte smartphone-uri și tablete. Compania a început acum să lanseze cel mai recent patch de securitate pentru Samsung Galaxy Z Fold 2.

Galaxy Z Fold 2 a început să primească actualizarea de securitate martie 2021 în China. Cea mai recentă actualizare software pentru telefonul pliabil vine cu versiunea de firmware F9160ZCS1DUC1. Această actualizare mai include și remedieri de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului. În afară de remedierile proprii de erori ale Google, patch-ul de securitate Samsung din martie 2021 include remedieri pentru 19 vulnerabilități în smartphone-urile Galaxy.

Patch-ul de securitate din martie pentru Galaxy Z Fold 2

După lansarea din China ne așteptăm ca firma sud-coreeană să lanseze cel mai recent patch de securitate pentru Z Fold 2 în alte părți ale lumii în următoarele câteva zile. Actualizarea este trimisă prin OTA iar mai devreme sau mai târziu va ajunge și în România. Puteți verifica această actualizare mergând la Setări » Actualizare software și, dacă este disponibilă, apăsați Descărcare și instalare.

Smartphone-ul pliabil a fost lansat în august 2020 și a primit în mod constant patch-uri de securitate lunare. Pliabilul Samsung a fost lansat cu sistemul de operare Android 10 și interfața Samsung On UI 2, conform Universmartphone. Smartphone-ul pliabil a primit deja Android 11 și interfața One UI 3.0 acum două luni. La sfârșitul lunii trecute a fost actualizat la One UI 3.1.

După ce un patch de securitate a fost instalat nu veți vedea nicio diferență în funcționarea telefonului. Nu îl observați, deoarece el rezolvă probleme sau corectează unele erori, adesea foarte mici, în securitatea dispozitivului, de care hackerii pot profita.

Samsung Galaxy Z Fold 2 este a doua generație a primului Samsung pliabil. Oferă o experiență de tip smartphone când este închis și o experiență de tip tabletă când este deschis. Este un dispozitiv inteligent extraordinar dacă vă puteți permite prețul! Vă sugerăm să fiți conectat la o rețea Wi-Fi și să aveți telefonul încărcat cel puțin 50% înainte de a instala actualizarea.

Galaxy Z Fold 2 face parte din telefoane care vor primi trei actualizări de Android din partea companiei Samsung.