Galaxy Z Fold 2 primește noi funcții multitasking cu One UI 4.1.1

206
Galaxy Z Fold 2 primeste noi functii multitasking
Sursa foto: xda-developers.com

Samsung a lansat One UI 4.1.1 bazat pe Android 12L cu cel mai recent model pliabil al său – Galaxy Z Fold 4. Actualizarea a introdus o serie de noi funcții și optimizări pentru dispozitivele cu ecran mare, inclusiv o bară de activități, gesturi multi-tasking, optimizări ale aplicațiilor primare și multe altele. Acum și Samsung Galaxy Z Fold 2 primește One UI 4.1.1.

Compania Samsung a lansat apoi Android 12L și One UI 4.1.1 pentru Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 la începutul acestei luni. Tot atunci gigantul tech coreean a confirmat că actualizarea va ajunge și la Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip și Galaxy Z Fold original în săptămânile următoare. După cum am promis, Samsung lansează acum One UI 4.1.1 pe Galaxy Z Fold 2. Aceasta aduce noi funcții multi-tasking pentru pliabilul vechi și alte bunătăți ale noii interfețe.

Android 12L și One UI 4.1.1 lansată pentru Galaxy Z Fold 2

Actualizarea One UI 4.1.1 pentru Samsung Galaxy Z Fold 2 (F916BXXU2HVHA) a început să fie lansată pentru utilizatorii din Germania. Este disponibil momentan pentru modelul global (SM-F916B), dar ar trebui să ajungă și la alte variante regionale în următoarele zile. Tot în zilele următoarea actualizarea va ajunge la toți utilizatorii la nivel global, potrivit XDA-Developers.

XDA-Developers este un site ce se ocupă de software-ul mobil și are peste 6,6 milioane de membri la nivel mondial. Este deținut de compania JB Online Media din SUA. Este o sursă permanentă de știri privind Android OS și telefoanele mobile.

Conform jurnalului de modificări evidențiat pe site-ul Samsung, actualizarea include noua bară de activități, gesturi multi-tasking și optimizări ale aplicațiilor primare pentru dispozitivele cu ecran mare. În plus, include noua funcție OCR pe care Samsung a debutat-o cu Galaxy Z Fold 4. Utilizatorii de Fold 2 mai beneficiază de suport de căutare avansată pentru aplicația Fișierele mele; fundaluri personalizate pentru apeluri pentru contacte; și actualizarea de securitate pentru septembrie 2022.

Dacă nu ați primit actualizarea One UI 4.1.1 pe Galaxy Z Fold 2, ea poate sosi în orice moment. Veți primi o notificare când actualizarea este disponibilă pe telefon. Dacă nu mai aveți răbdare, puteți verifica manual prin Setări -> Actualizare software, și dacă este acolo, apăsați Descărcare și instalare.